Connect with us

DIVERSE

Florin Sur: “Sincer, nu m-am aşteptat la o astfel de performanţă obţinută de Dia Guard Divino, la Campionatul Naţional”


Sponsorul campioanei s-a declarat extrem de mulţumit de reuşita celor de la Dia Guard Divino şi a ţinut să-i felicite pe toţi jucătorii


La Campionatul Naţional de la Bacău, Dia Guard Divino a reuşit să impresioneze pe toată lumea, iar la final s-a clasat între cele mai bune patru echipe din ţară. La o astfel de performanţă puţină lume s-ar fi aşteptat, în condiţiile în care nivelul din minifotbalul românesc este mult mai ridicat faţă de cel de anii trecuţi.

Nici sponsorul Florin Sur nu se aştepta la o astfel de performanţă, chair dacă înaintea turneului final, în cadrul echipei se vorbea de un astfe de obiectiv îndrăzneţ.

“Este o mare performanţă pentru Dia Guard Divino, dar şi pentru judeţul Sălaj. Sunt foarte mulţumit de ce au realizat băieţii, având în vedere la ce nivel ridicat a ajuns această competiţie. Îi felicit pe toţi, în special pe Florin Pop care a ştiut să menţină grupul unit. Echipa a dat dovadă de profesionalism şi chiar am rămas surprins de ceea ce au reuşit. Sincer, nu m-am aşteptat o astfel de performanţă, chiar dacă înaintea plecării la Bacău se vorbea de un astfel de obiectiv îndrăzneţ”, ne-a declarat Florin Sur.

31 Vizualizari
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVERSE