Connect with us

ALTE SPORTURI

Manifestări sportive cu ocazia Zilelor Şimleului. GALERIE FOTO


Competiţii de şah şi de minifotbal au avut loc în oraşul de sub Măgura, cu ocazia sărbătoriri zilelor oraşului. Competiţia de minifotbal a fost câştigată de echipa Old-Boys, în timp ce la şah s-au impus Luca Bodea, Maria Vereş, Sara Sabou şi Böti Vivien


La finele săptămânii trecute a fost sărbătoare la Şimleu Silvaniei, având loc zilele oraşului. Timp de câteva zile, toţi doritori au putut participa la diveriste manifestări, concerte, etc.

În premieră, Primăria şi Consiliul Local au organizat şi o competiţie de minifotbal, denumită Cupa “Şimleu” şi la care au participat un număr de şase echipe, Old-Boys, Jandarmeria, Poliţia, Primăria, Profesori şi Secţia de Pompieri. Formaţiile au fost repartizate în două grupe, iar meciurile s-au desfăşurat pe terenul din cadrul Bazei Sportive „Cubic – sport & agrement”.

Competiţia a fost adjudecată de echipa Old-Boys, grupare care s-a impus în finală în faţa celor de la Jandarmeria, scor 2 – 1. Podiumul a fost completat de Secţia de Pompieri, după un succes categoric în faţa Poliţiei, scor 7 – 3.

S-au acordat şi premii individuale, iar la final, echipele au fost premiate de primarul oraşului, Septimiu Ţurcaş. Cel mai bun jucător al competiţiei a fost desemnat Daniel Sitaş (Jandarmeria), golgheterul competiţiei a fost Ionuţ Harani (Secţia de Pompieri), cel mai bun portar a fost numit Dorin Baidoc (Poliţiei), iar “fair-play”, Szilágyi József.

Tot cu ocazia sărbătoriri zilelor Şimleului, Primăria şi Consiliul Local, în parteneriat cu Şcoala “Silvania” au organizat şi o competiţie de şah. În cadrul competiţiei, au avut loc patru categorii, clasa pregătitoare, fete şi băieţit, clasele I – IV şi clasele V – VIII.

La clasele pregătitoare, Maria Vereş şi Luca Bodea s-au impus, în timp ce Sara Sabou a câştigat competiţia la clasele I – IV, iar Böti Vivien a triumfat la clasele V – VIII. La finale, aceştia au fost premiaţi cu diplome, cupe şi medalii.

 

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ALTE SPORTURI