Connect with us

Pescuit și Vânătoare

Amenzi pe Someş pentru pescuit ilegal. GALERIE FOTO


În urma unui control efectuat de conducerea AJVPS Sălaj, împreună cu un echipaj al IJJ Sălaj pe râul Someş, mai multe persoane au fost depistate cu probleme, deoarece nu deţineau permis de pescuit sau aveau capturat peşte sub dimensiune, precum şi lansete cu mai multe cârlige. Persoanele care au fost găsite cu nereguli, au fost sancţionate


Vineri, 14 iulie, conducerea AJVPS Sălaj, reprezentată de preşedintele Veronica Ispas, alături de un echipaj al Jandarmeriei Sălaj au efectuat un control pe râul Someş, pe o porţiune între localităţile Băbeni şi Benesat.

Aproape de fiecare dată când a avut loc un astfel de control, fie că a fost vorba despre lacul Vîrşolţ sau pe Someş, au fost depistaţi şi „pescari” cu probleme. Aşa a fost cazul şi în urma acestui control.

Astfel, pe această rută au fost depistate mai multe persoane care aveau asupra lor peşte sub dimensiune, printre care clean sau pui de somn. De asemenea, au fost găsiţi şi „pescari” care nu deţineau un permis şi care deţineau lansete pe care erau amplasate mai multe cârlige, depăşind limita legală.

Au fost verificate aproximativ 20 de pescare, iar cu probleme au fost găsiţi aproximativ 25%, iar asupra celor care au comis aceste infracţiuni au fost aplicate amenzi, dar sunt persoane care au scăpat şi doar cu un avertisment.

Sursa foto: facebook Veronica Ispas

 

 

104 Vizualizari
2 Comments

2 Comments

  1. Ionut

    17 July 2017 at 18:27

    Dar de ce nu mergeti si de la ciocmani in sus spre clit babeni partile alea sa ii controlati si pe cei cu colibele facute pe malul apei ca ei braconeaza in voia cea buna cu plase ,parasute si o groaza de pripoane cu 10-15 ace montate pe ele .isi fac de cap de primavara pana toamna si distrug tot pestele pe acele zone si nu ii intreaba nimeni de sanatate.

  2. Coco

    17 July 2017 at 20:58

    In sfârșit va faceți și voi datoria !!! Sper ca o sa fie mai multe acțiuni de genu asta sa înflorească pescuitul și la noi in Sălaj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Pescuit și Vânătoare