Connect with us

Ştiri din Sălaj

Se întâmplă în România. Un jurnalist a fost tâlhărit şi lovit de rromi de faţă cu poliţiştii şi cu jandarmii!? GALERIE FOTO


Supăraţi că reprezentantul mass-media filma intervenţia pompierilor la un accident rutier, mai mulţi cetăţeni de etnie rromă s-au năpustit asupra acestuia, i-au smuls telefonul din mână și l-au lovit din toate direcțiile, deşi la eveniment se aflau şi reprezentanţi ai legii


Incidentul a avut loc în judeţul Arad, sâmbătă seara, între Pecica și Nădlac. Pompierii au fost solicitați să intervină pentru a descarcera o persoană dintr-un autoturism de teren, care s-a răsturnat în afara părtii carosabile.

Imediat, la fața locului s-au deplasat ambulanțe, echipaje SMURD și pompieri. A fost solicitat și elicopterul SMURD. Convinși că anvergura desfășurării de forțe este direct proportională cu gravitatea accidentului, jurnaliștii s-au deplasat și ei la fața locului pentru a relata despre ce se întâmplă acolo, numai că, odată ajuns primul dintre ei a și fost luat la întrebări…

Supărați că intervenția echipajelor de prim-ajutor este filmată, mai mulți țigani, care au venit să pună presiune pe medici, au atacat un jurnalist, pe care l-au tâlhărit fără nicio jenă, de față cu polițiștii și cu jandarmii. Solicitați să intervină pentru protecția jurnalistului, agenții au spus că n-au ce face, pentru că sunt doar patru!?

Legitimația de jurnalist nu a mai contat, țiganii năpustindu-se asupra jurnalistului, care nici măcar nu s-a apropiat de locul în care medicii încercau să îi acorde victimei primul ajutor și, de față cu polițiștii și cu jandarmii, i-au smuls telefonul din mână și l-au lovit din toate direcțiile.

După ce a fost lovit, jurnalistul a continuat să solicite protecție din partea celor în uniformă, care, din păcate, nu a venit, explicația fiind halucinantă: „suntem prea puțini, iar ei sunt mulți”.

Amenințările cu moartea, la adresa jurnalistului s-au perpetuat, cei aproximativ 20 de țigani, cu toții oameni de bună credință și onorabili plătitori de taxe în România, continuând să amenințe și să îl împiedice pe colegul nostru să își facă meseria.

 

Sursa text şi foto: www.aradon.ro

417 Vizualizari
Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. VAI DE EA ROMANIE

    16 July 2017 at 18:26

    Unde esti tu Țepeș Doamne?!!!
    Am ajuns sa ne fie frica de tigani si sa ii respectăm sa ii idolatrizam…..manele si alte kkturi…..justitia e de toată jena si toate functiile in stat sunt pe pile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj