Connect with us

FOTBAL

INEDIT. Comuna Băbeni are două echipe: Dumbrava Ciocmani, ultima ajunsă în peisajul fotbalistic din Sălaj


Dacă acum câţiva ani Băbeniul nu exista în circuitul fotbalistic din Sălaj, comuna de pe Valea Someşului se poate mândri acum cu două formaţii. Dacă Viitorul Băbeni s-a impus deja în Liga a V-a, din această vară în competiţiile oficiale organizate de AJF Sălaj  şi va face loc şi… Dumbrava Ciocmani. Noua formaţie s-a înscris în Cupa României, dar se va afla şi la startul noului sezon din Liga a V-a!


Printre echipele noi care vor lua startul noului sezon din Sălaj se numără şi Dumbrava Ciocmani. Echipa nou înfiinţată se va duela în primul tur al Cupei României cu Someşul Letca, o grupare care a avut un parcurs foarte bun în returul sezonului trecut în Seria EST din Liga a V-a şi a încheiat campionatul pe locul 8. Partida dintre cele două grupări va avea loc duminică, 16 iulie, de la ora 17.00, pe terenul din Tihău.

Să spunem că gruparea din Ciocmani are planuri măreţe şi nu se mulţumeşte doar cu participarea în Cupa României. Astfel, Dumbrava a făcut toate demersurile pentru a se afla la startul noii ediţii de campionat a Ligii a V-a, acolo unde îşi propune un obiectiv măreţ.

Lotul formaţiei Dumbrava Ciocmani va fi format din câţiva jucători locali, dar şi nume mai cunoscute în fotbalul mic, precum Ovidiu Toma, Ionuţ Iacob, Alex Blidar sau Vlad Revnic, cei patru evoluând pentru Viitorul Băbeni ultima dată.

Pentru formaţia din Ciocmani va evolua şi Sergiu Koroszi şi Adrian Chirţa, ultima dată la Dumbrava Gîlgău, precum şi Florin Micle şi Paul Micle, de la CS Hida.

În turul campionatului, Dumbrava va evolua cel mai probabil pe terenul de la Tihău, având în vedere că la terenul de fotbal din Ciocmani se lucrează. De menţionat este  faptul că echipa va fi susţinută de Romi Marchiş, originar din Ciocmani şi care investeşte şi la gruparea de Liga a III-a, ACS Comuna Recea!

“Am vrut să jucăm la Băbeni, însă din cauza faptului că mai mulţi jucători de la Viitorul am plecat şi ne-am făcut echipă la Ciocmani, nu am fost lăsaţi să jucăm acolo şi am ajuns la o înţelegere cu cei de la Tihău. Urmează să înceapă lucrările şi la terenul din Ciocmani, însă am decis ca un tur de campionat să nu evoluăm pe el, pentru a nu îl distruge. Obiectivul nostru va fi clasarea pe unul dintre primele 5 locuri în Liga a V-a şi un parcurs cât mai lung în Cupa României”, ne-a spus Ovidiu Toma, delegatul Dumbravei Ciocmani.

 

106 Vizualizari
1 Comment

1 Comment

  1. mihai

    17 July 2017 at 9:11

    Extraordinar!!!! ce stire fantastica , in 3 ani Ciocmaniul va fi in liga 1 !! in visele domnului Toma , de ce nu scrieti si pe la cate echipe a trecut acest fantastic jucator !!! a fost numai o conjuctura nefavorabila sa nu ajunga la Real Madrid !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL