Connect with us

Fără categorie

Măgura “reînvie” la Buciumi!


La iniţiativa lui Cosmin Şandor, echipa cu care buciumanii se mândreau în trecut a fost reînfinţată în această vară, deşi în comună există şi Cetatea Buciumi, formaţie care evoluează în Liga a IV-!? Deocamdată, doar pentru Cupa României, însă – dacă proiectul va fi unul serios – Măgura ia în calcul şi înscrierea în campionatul Ligii a V-a!


În ultima perioadă, fotbalul a renăscut în comuna Buciumi, odată cu înfiinţarea echipei Cetatea. Totuşi, echipa veche – Măgura va reveni în prim-plan, odată cu înscrierea în Cupa României.

Cel care a reuşit să reaprindă “flacăra” Măgurii, a fost Cosmin Şandor, un jucător din comună şi un mare pasionat al fotbalului. Astfel, acesta a făcut demersurile pentru ca echipa să poată lua startul în noua ediţie a Cupei României, unica competiţie la care va lua startul Măgura Buciumi, în acest sezon.

Din sezonul viitor, Măgura ar putea face pasul şi în Liga a V-a. Să spunem că formaţia va fi alcătuită doar din jucători din comună şi – mai important- , majoritatea vor debuta în competiţii oficiale.

Partida sau partidele din Cupă se vor desfăşura pe terenul din centrul comunal, acolo unde îşi desfăşoară partidele şi cealaltă formaţie din localitate, Cetatea, echipă clasată pe locul 8.

“Pe această cale, vrem să mulţumim domnului primar care ne-a susţinut şi ne-a pus la dispoziţie terenul de joc. Vreau să spun că fără dânsul, comuna nu avea nici teren şi nici fotbal”, a spus Cosmin Şandor, delegatul echipei.

Echipa va fi susţinută în mare parte chiar de Cosmin Şandor, cel care este administratorul firmei DHL – filiala Sălaj.

În prima fază a competiţiei, echipa condusă de Cosmin Şandor va primi vizita formaţiei AS Creaca Jac (Liga a V-a), iar jocul se va desfăşura duminică după-amiază (ora 17.00) pe terenul din Buciumi.

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 19 iulie, atunci când veţi vedea amănunte despre toate partidele din Cupa României, precum şi programul din faza a II-a a competiţiei.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Fără categorie