Connect with us

Fără categorie

Unirea Benesat, la startul Cupei României doar cu jucători din comună


“Dacă rezultatele vor fi bune, pe viitor voi încerca să fac un efort pentru a înscrie echipa în Liga a V-a”, ne-a spus Sorin Romocea, primarul comunei Benesat


Duminică se dă startul unei noi ediţii a fazei judeţene a Cupei României. La start se vor afla şi patru formaţii noi, una dintre ele fiind Unirea Benesat.

Aşadar, încă o formaţie nouă care va lua startul noului sezon: Unirea Benesat. Deşi comuna a avut mai multe intenţii de a-şi forma o echipă şi în ediţiile precedente ale Cupei României, iată că în acest sezon chiar a reuşit.

Astfel, primarul Sorin Romocea a făcut demersurile pentru ca echipa să participe în prima manşă în competiţia surprizelor, acolo unde va da piept cu Unirea Sălăţig (duminică, ora 17.00), o grupare cu tradiţie în fotbalul mic din Sălaj.

Pentru Unirea Benesat, obiectivele nu sunt mari, iar lotul formaţiei va fi format doar din jucători locali. Însă, dacă rezultatele vor fi bune, primarul promite că va face un efort pentru ca echipa să evolueze şi în campionat.

“Pentru Cupa României ne propunem să trecem de primul tur. Încă nu ştim dacă ne vom înscrie în Liga a V-a, deoarece este nevoie de bani, iar cu banii e mai complicat. Am cumpărat plase la porţi, echipament, iar terenul arată destul de bine, este şi îngrădit. Dacă rezultatele vor fi bune, pe viitor voi încerca să fac un efort pentru a înscrie echipa în Liga a V-a”, ne-a spus Sorin Romocea, primarul comunei Benesat.

Tinerii din comună doresc însă şi mai mult, iar echipa din Benesat să participe într-un campionat organizat de Asociaţia Judeţeană de Fotbal Sălaj, mai exact în Liga a V-a.

Aceasta, cu atât mai mult cu cât autorităţile locale s-au străduit să amenajeze un teren de fotbal regulamentar. Acum, cu toţii aşteaptă şi prestaţiile din competiţia surprizelor în care Unirea Benesat revine după ani şi ani.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Fără categorie