Connect with us

Fără categorie

Marius Ţîrle, din nou la înălţime


Unul din primii pasionaţi de ciclism din Zalău care a intrat în circuitul competiţiilor de profil din ţară obţine clasări pe podium pe bandă rulantă. La ultima competiţie la care a participat, preşedintele Alien Cycling a urcat din nou pe podium, terminând cursa de 22 de km în topul celor mai buni sportivi


“Imprezzio Global MTB Marathon”, competiţia de alergare şi mountain-bike organizată de Asociaţia Sportivă “Clujul Pedalează” s-a desfăşurat într-un cadru pitoresc din comuna Măguri-Răcătău. La startul întrecerilor s-au aliniat aproximativ 200 de sportivi profesionişti sau amatori care s-au întrecut pe diferite trasee.

În competiţia de mountain-bike au fost două trasee, unul scurt de 22 km şi unul lung, de aproximativ 50 km, iar printre participanţi s-a aflat şi zălăuanul Marius Ţîrle de la Alien Cycling Zalău care a concurat în cursa scurtă a categoria 30-39 de ani, cea mai populată categorie din concurs.

Pe un traseu cu o diferenţă de nivel de 900 de metri şi multe suişuri şi coborâri, ciclistul zălăuan a reuşit să aibă o comportare bună şi s-a clasat la finalul cursei pe locul 3, la mai puţin de două minute de învingătorul cursei – Andrei Kato, cronometrat în o oră, 18 minute şi 37 de secunde.

“A fost o competiţie grea. Pe lângă cea mai lungă ascensiune de 6,5 km cu o pantă medie de 9,5% toţi concurenţii am fost nevoiţi să înfruntăm căldura şi umiditatea ridicată. A fost o cursă foarte solicitantă şi mă bucur că la finalul întrecerii am reuşit să mă clasez din nou pe podium”, ne-a declarat Marius Ţîrle.

Întrecerea de la finalul săptămânii trecute a fost ultima competiţie din această vară organizată de Asociaţia Sportivă “Clujul Pedalează”, dar pentru iubitorii de mişcare clujenii organizează în luna septembrie alte două competiţii: Cros & XCO Crama Salina (10 septembrie), respectiv Mega Image XCO Cup Cluj (17 septembrie).

 

Mai multe pe acest subiect, în ediția ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 12 iulie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Fără categorie