Connect with us

ATLETISM

Record personal pentru Sarkany Rachel


Atleta din Pericei a avut o prestație meritorie la Campionatele Naționale de atletism, desfășurate în zilele trecute pe Stadionul “Nicolae Dobrin” din Pitești


În ciuda faptului că Stadionul Municipal din Zalău nu oferă condiţiile necesare pregătirii probelor de sprint, Sarkany Rachel “se încăpăţânează” să abordeze probele de viteză şi a luat de această dată startul în cursa de 100 de metri plat.

Aflată la vârsta junioratului, eleva prof. Lucian Bârlogeanu, dar care se antrenează de câteva săptămâni sub comanda prof. Mirel Seişanu, a făcut o cursă bună și la Campionatul Național de atletism de la Pitești..

Astfel, atleta originară din comuna Pericei a parcurs distanţa de 100 m în 12 secunde şi 55 de sutimi, performanţă în urma căreia şi-a stabilit un nou record personal. Din păcate, rezultatul nu a propulsat-o în finala probei, fiind prima atletă aflată sub linia celor 8 finaliste.

În clasamentul final, Rachel s-a poziţionat pe locul 9 la senioare şi pe poziţia a VIII-a la tineret, iar într-un clasament neoficial al junioarelor sportiva de la Liceul Sportiv “Avram Iancu” s-a poziţionat pe locul 2.

Vă reamintim că, la competiţia desfăşurate în Trivale, Paula Todoran a cucerit medalia de bronz la 10.000m, în timp ce Robert Parge – zălăuanul legitimat acum la Universitatea Cluj, a cucerit nu mai puţin de cinci medalii: patru de argint şi una de aur!

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ATLETISM