Connect with us

DIVERSE

Almaşu revine în fotbalul judeţean, dar sub altă denumire

Almaşu revine în fotbalul judeţean, dar sub altă denumire

Cu toate că azi Venus Măerişte joacă meciul cu Unirea Dej, AJF organizează pe 31 iulie prima fază a Cupei României din ediţia 2011-2012. Iniţial primele partide au fost programate în data de 24 iulie, însă organizatorii competiţiei au amânat confruntările. Vor participa toate echipele care au activat în Liga a V-a, plus încă două echipe care s-au înscris. Este vorba despre Minerul Letca, echipă care a mai activat în urmă cu mulţi ani în campionatul judeţean şi formaţia din Almaş care s-a retras anul acesta din campionat din cauza schimbărilor din cadrul primăriei. Se pare că echipa din localitate revine în fotbalul din Sălaj, însă sub altă denumire – Cetatea Almaş. Anul trecut a fost doar o singură echipă înscrisă care nu a participat în campionat, este vorba despre Unirea Cristolţ.

“Sperăm să confirme prezenţa toate echipele care au evoluat în Liga a V-a, pentru a fi cât mai multe meciuri, deoarece cu cât participă mai multe echipe, cu atât competiţie va fi mai spectaculoasă şi va stârni şi interesul iubitorilor fotbalului din judeţul nostru”, a declarat preşedintele AJF, Dan Costin.

Anul trecut confruntările au avut loc în aceeaşi perioadă a anului, 1 august, la startul competiţiei fiind înscrise 14 echipe. Aşadar ne aşteptăm ca şi anul acesta să fie cel puţin atâtea meciuri.                                               Alin CIUPE

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVERSE