Connect with us

DIVIZIA A1

Internaţionalul Florin Voinea s-a retras din activitate


La doar 36 de ani, fostul voleibalist al campioanei CVM Tomis Constanţa a abandonat activitatea competiţională, dar nu şi sportul la fileu, deoarece el va începe cariera de antrenor


Originar din Constanţa, Florin Voinea (n. 27.09.1980) a făcut performanţă pe litoral, acolo unde a fost campion naţional cu CVM Tomis, dar a jucat şi la SCMU Craiova sau Tricolorul LMV Ploieşti. În carieră, valorosul trăgător secund a evoluat şi în străinătate, la echipele Epikouros Polychni (Grecia), Martigues Volley-Ball (Franța).

În această vară, la nici 37 de ani, fostul internaţional şi-a anunţat retragerea din activitate, dar el va rămâne alături de sportul la fileu, deoarece voleibalistul începe acum cariera de antrenor.

Astfel, Florin Voinea a şi fost “uns” pe banca tehnică a formaţiei feminine CS Medgidia, cea care în sezonul viitor va evolua în Seria EST a Diviziei A2.

Dacă în acest sezon echipa de pe litoral nu va avea un obiectiv îndrezneţ, noua echipă a lui Voinea speră să urce pe prima scenă a voleiului românesc peste doi ani.

17 Vizualizari
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1