Connect with us

FOTBAL

Patru clujeni în probe la Zalău

Gândurile oficialilor grupării de la poalele Meseşului s-au îndreptat spre o colaborare cu “U” Cluj, pentru a întineri echipa şi pentru a crea o concurenţă pe posturi. Sigur, nu au fost luaţi în colimator jucători din circuitul echipei mari, ci jucători tineri, care se află la final de juniorat. Posturile pe care joacă cei patru jucători ajunşi la poalele Meseşului sunt exact posturile considerate cu probleme, cel de portar, fundaş central, mijlocaş central şi mijlocaş ofensiv.

Intre buturi, Claudiu Chiş îl va avea ca şi concurent pe George Cosma (foto), născut în 1992. Clujeanul a avut câteva intevenţii bune, lucru care l-a mulţumit pe Marius Paşca. După plecarea în străinătate, la muncă, a lui Cosmin Cozma, trebuia rezolvată şi problema unui fundaş central, aşa că o variantă pentru acest post este Cristian Păcurar.

Fundaşul născut pe data 26 martie 1992, la Mediaş, a fost folosit din primul minut la Satu Mare, iar evoluţia sa a fost destul de bună. Sigur, au existat şi câteva nesincronizări cu Vlad Negrean, folosit în centru şi nu pe banda stângă, unde este el obişnuit. Dar e ceva normal, de vreme ce nu au mai jucat niciodată împreună.

Viorel Ionaşcu este un jucător polivalent în linia de mijloc, putând evolua la fel de bine ca mijlocaş stânga sau central. Şi jucătorul născut la Buzău, pe data de 21.01.1992, a jucat în nota echipei.

Cel de-al patrulea jucător adus de la Universitatea Cluj la Zalău este Răzvan Truşcă. La fel ca şi în cazul lui Ionaşcu, Truşcă este un jucător polivalent, căruia îi place să se avânte în atac. Astfel, cel mai bun randament îl dă ca mijlocaş ofensiv, dar şi ca atacant. Marius Paşca nu a ascuns faptul că şi i-ar dori pe toţi patru, dar totul depinde de bugetul pe care FC Zalău îl va avea la dispoziţie. "nsă, va pune o condiţie. Aceştia trebuie să rămână la Zalău cel puţin doi ani.

“Sunt jucători formaţi de o echipă de prestigiu. Totuşi, sunt tineri şi mai au multe de învăţat, iar trecerea lor la FC Zalău le-ar da un plus de experienţă. Noi ni i-am dori pe cel puţin doi ani, pentru a avea continuitate”, a declarat antrenorul lui FC Zalău.          

 

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. somlea

    27 July 2011 at 21:34

    formidabil!clujenii cu sute de talente vin sa ia lectii din zalaul profesionist!hai sa fim seriosi!dedesubturile sunt stiute nyumai presa le zice alfel!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL