Connect with us

FOTBAL

George Porumb s-a obişnuit cu golul

Cu toate că provine de la o grupare de Liga a IV-a – Someşul Someş Odorhei – George Porumb a dorit să-şi demonstreze valoarea şi la FC Zalău, după ce, cu o săptămână în urmă, jucase cu Rapid Jibou împotriva echipei secunde a Gloriei Bistriţa. Ei bine, atacantul a arătat o deosebită porfta de joc şi foame de gol, hărţuind în permanenţă defensiva Olimpiei. Intr-un final, mai exact în minutul 22, insistenţa lui a fost răsplătită cu un gol.

Şi la Bistriţa, Porumb marcase un gol frumos, după o acţiune personală de toată frumuseţea, care a atras atenţia staffului tehnic al Gloriei II. Antrenorul Marius Paşca s-a declarat mulţumit de determinarea cu care a jucat George Porumb, însă a evitat să dea un răspuns în ceea ce priveşte rămânerea lui la Zalău. Ovidiu Moldovan provine şi el din Liga a IV-a, mai exact, de la Rapid Jibou. Şi acest tânăr atacant a punctat în meciul cu Olimpia Satu Mare cu cinci minute înainte de pauză, arătând că poate mai mult decât la Jibou, unde, s-a cam plafonat de când evoluează la seniori.

“Am văzut multe plusuri, dar şi minusuri, atât în jocul echipei, dar şi în cel al jucătorilor. E şi normal să se întâmple aşa ceva, deoarece suntem într-o perioadă de acumulări şi am evoluat pentru prima dată în această formulă. Nu m-am decis, încă, pe cine voi păstra”, a punctat Marius Paşca.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL