Connect with us

HANDBAL

HC Zalău a sunat adunarea, cu patru jucătoare noi! Lotul echipei pentru sezonul 2017 – 2018


Revenită în cupele europene după o pauză de câţiva ani, şi gruparea condusă de Gheorghe Tadici a început pregătirile pentru noul sezon. Deocamdată, formaţia sălăjeană s-a despărţit de patru jucătoare şi a transferat tot atâtea, dar în perioada următoare la poalele Meseşului ar mai putea ajunge două handbaliste cu experienţă


Astfel, în cursul zilei de luni a avut loc reunirea lotului, dar şi vizitele medicale. De marţi, Vali Panici şi compania au intrat în programul stabilit de Gheorghe Tadici, cu un antrenament dimineaţa şi unul după-amiaza.

Handbalistele se vor pregăti pe plan local doar câteva zile, deoarece săptămâna viitoare HC Zalău va pleca în cantonament la Cheile Grădiştei, acolo unde şi-a încărcat bateriile şi în anii trecuţi.

Faţă de sezonul trecut, în care sălăjencele au cucerit medalia de bronz, în lot nu le-am mai regăsit pe jucătoarele Teodora Bloj (transferată la Corona Braşov), Sabine Klimek (transferată la CSU Timişoara), Adina Sabău (împrumutată pe un an la CSU Timişoara) şi Ana Maria Inculeţ (împrumutată pe un an la CSM Unirea Slobozia).

Locul acestora a fost luat de jucătoare tinere, cu calităţi, în care Tadici are mare încredere, iar pe această listă se aflau cele trei jucătoare venite de la CSS Caracal, este vorba despre portarul Raluca Kelemen, interul Andreea Stângă şi centrul Alexandra Bojan.

Recent, la poalele Meseşului a mai venit încă o jucătoare care în această vară a terminat junioratul, este vorba de centrul Diana Nichitean (CS Extrem Baia Mare).

La reunirea lotului au lipsit Raluca Kelemen, cea care în această perioadă se află într-o acţiune a Naţionalei de tineret, în timp ce Mihaela Cheţa-Foltic acuze unele probleme de sănătate.

Pentru a se bate de la egal la egal cu granzii din Liga Naţională, aşa cum a fost şi în sezonul trecut, HC Zalău mai are nevoie de câteva handbaliste cu experienţă, iar în ultima perioadă s-a mai vorbit de transferul unui pivot şi a unui inter, iar unele publicaţii chiar au scris că Zalăul ar putea să achiziţioneze jucătoare din străinătate.

Până la startul unei noi ediţii de campionat, care este programată peste vreo două luni, se mai pot întâmpla multe…

 

Mai multe, în ediția ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 12 iulie. 

 


Lotul pentru sezonul 2017 – 2018:

Portari: Mihaela Cheţa-Foltic, Paula Vişan şi Raluca Kelemen (CSS Caracal)

Extreme stânga: Valentina Bardac (cpt.) şi Dana Abed Kader

Extreme dreapta: Andrada Trif şi Cristiana Nica

Pivoţi: Raluca Crap şi Ana Ciolan

Interi stânga: Claudia Constantinescu, Sabrina Lazea şi Andreea Stângă (CSS Caracal)

Centri: Roxana Rob, Alexandra Bojan (CSS Caracal) şi Diana Nichitean (CS Extrem Baia Mare)

Interi deapta: Ana Maria Dragut şi Larisa Tămaş

Manager: Gheorghe Tadici

Antrenor secund: Elena Tadici

Asistent Medical: Ileana Romocean

Fizioterapeut: Dana Morari


 

393 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL