Connect with us

ALTE SPORTURI

Luptătorii de la CSS Zalău au participat la un turneu internaţional


Prima ediție a Wrestling Challenge Internaţional de la Cluj-Napoca a adus trei clasări în primele şase locuri luptătorilor de la Clubul Sportiv Şcolar Zalău


Competiţia a fost organizată de Asociația Judeţeană de Lupte Cluj şi a fost găzduită de Sala Sporturilor “Horia Demian”.

Deşi a fost prima ediţie, interesul internaţional pentru întrecere a fost destul de mare, printre ţările participante numărându-se ţări precum Georgia, Italia, Moldova, Ucraina, Ungaria  şi bineînţeles România.

Printre cluburile din ţară invitate să participle la competiţia de la Cluj-Napoca s-a aflat şi Clubul Sportiv Şcolar Zalău care a trimis în judeţul vecin o delegaţie formată din 15 sportivi.

Cele mai bune clasări în cadrul concursului au aparţinut Emanuelei Lazăr (cat. 46 kg – cadeţi), Răzvan Bojan (cat. 69 kg – cadeţi), respectiv Raul Purcăraş (cat. 66 kg – copii 1), toţi trei clasaţi la finalul întrecerilor categoriilor la care au participat pe poziţia a V-a.

Evoluţii bune au mai avut în oraşul de pe Someş şi fraţii Flaviu şi Darius Sârcă care au luptat la categoriile de vârstă copii 1, respectiv copii 3.

“A fost o competiţie puternică. Ne-am lovit de zidul sportivilor din Ucraina, dar chiar şi aşa pot să mă declare mulţumit de evoluţiile sportivilor. Pentru noi urmează o perioadă de vacanţă după care o să reluăm pregătirea pentru competiţiile din această toamnă”, ne-a dezvăluit prof. Gheorghe Panc.

Următoarea competiţie oficială pentru secţia de lupte a Clubului Sportiv Şcolar Zalău o reprezintă Campionatul Naţional Individual de lupte pe plajă, competiţie rezervată juniorilor şi cadeţilor şi care este programată să se desfăşoare în perioada 1-3 septembrie la Constanţa.

110 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ALTE SPORTURI