Connect with us

Feminin

Olimpia Cluj a transferat două jucătoare din Statele Unite ale Americii


Gruparea condusă de Alin Cioban şi-a asigurat serviciile portarului Jillian Noelle McVicker şi a mijlocaşului de bandă stângă, Hannah Elizabeth Leinert. Aceste transferuri fiind realizate pentru obţinerea unei performanţe cât mai bune în acest sezon al Ligii Campionilor


Pentru Olimpia, campionatul intern şi Cupa României au devenit două competiţii în care nu are adversar, iar de la înfiinţare şi până în prezent, clujencele au contabilizat 7 titluri şi 6 Cupe ale României. Prin urmare, Olimpia îşi doreşte să obţină performanţă la un alt nivel, unul continental.

Gruparea condusă de Alin Cioban participă din nou în Liga Campionilor, iar în premieră, meciurile din grupa din care face parte Olimpia, se vor disputa la Cluj. Pentru o performanţă cât mai bună în cea mai importantă competiţie de pe bâtrânul continent, conducerea clujencelor a realizat şi trei transferuri până acum.

Maria Gorea a ajuns la Olimpia de la ASA Târgu Mureş, dar mai interesant este faptul că la gruparea din oraşul de pe Someş vor evolua începând cu sezonul viitor şi două jucătoare venite tocmai din Statele Unite ale Americii, ţara care dă campiona mondială şi cea mai de succes naţională feminină de fotbal.

Deşi are în lot trei portari, Olimpia a legitimat-o şi pe Jillian Noelle McVicker de la Ohio State şi care timp de 5 ani a evoluat şi pentru FC Pennsylvania, alături de care a cuceri cinci titluri de campioană a Pennsylveniei de est. Alături de portarul american, la Cluj va mai veni şi Hannah Elizabeth Leinert, cea care evoluează pe postul de mijlocaş stânga. Să spunem că Leinert a fost cea mai bună jucătoare a liceului Eureka din statul Missouri şi din 2015 a evoluat pentru Perdue.

Reunirea lotului Olimpiei este programată pentru data de 12 iulie, iar primul meci oficial din cadrul grupei de Liga Campionilor va avea loc în 22 august.

266 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Feminin