Connect with us

Fără categorie

Kira Daria Geiger, pe podium la Cupa Ianus


Tenismena legitimată la CS ProTenis Şimleu Silvaniei a fost singura sportivă de la clubul şimleuan care a reuşit să urce pe podium la competiţia desfăşurată la Zalău


Kira Daria Geiger a încheiat turneul pe locul 3 şi a fost singura şimleuancă care nu a plecat cu mâna goală de la Zalău. Din păcate, ceilalţi cinci reprezentanţi ai clubului de sub Măgură au fost eliminaţi după primele meciuri.

În cadrul cat.14 ani băieţi, Antoniu Malinceanu a avut parte de ghinion la tragerea la sorţi şi l-a întâlnit în primul tur pe favoritul numărul 1 al categoriei, iar ceilalţi doi colegi ai săi de club, Bogdan Szabo şi Andrei Lazăr au părăsit competiţia după primul meci, la fel ca şi Iulia Şanta, concurentă la categoria 12 ani.

Mara Teodora Geiger, cea de-a şasea reprezentantă a CS Protenis Şimleu, a început bine competiţia şi s-a calificat în turneul primelor 4 sportiver ale categoriei 14 ani, unde s-a jucat după sistemul fiecare cu fiecare. Din păcate, sportiva nu a reuşit în „final four” nicio victorie şi a terminat competiţia pe locul 4.

ACS Tenis Pro Zalău a obţinut o clasare pe podium

Un alt club aflat la început de drum în competiţiile naţionale de tenis, ACS Tenis Pro Zalău, a aliniat în turneul de la Zalău trei sportivi, toţi la categoria 10 ani masculin. Bogdan Stepanov, Ştefan Boroean şi Tudor Criste au disputat câte cinci meciuri, iar unul din ei a reuşit să urce pe podium. Dacă primii doi clasaţi au obţinut 5, respectiv 4 victorii, următorii trei clasaţi au bifat fiecare câte două succese, iar în urma meciurilor directe Bogdan Stepanov a reuşit să obţină locul 3 şi să încheie competiţia pe podium.

Întreceri de dublu, numai la categoria 12 ani

Singura categorie de vârstă la care s-a jucat şi la dublu a fost cea de 12 ani. Spre satisfacţia organizatorului, cuplul Daniela Cherecheş / Sharyeen Baker (ACS „Sergiu Carp” Tenis Club) a terminat concursul pe locul 3, în timp ce Oana Flonta (CSM Zalău) împreună cu Vanessa Nocaci (CS Sănătatea Ergolemn Satu Mare) s-au încoronat campioane ale categoriei la dublu.

În cadrul întrecerii de dublu, Vlad Mercea de la Palatul Copiilor din Zalău a făcut pereche cu Andrei Mărcuş (Tenis Sistem) şi nu s-au oprit decât în finală, acolo unde au pierdut cu (7:5), (6:1) în faţa cuplului Ionuţ Gal (Sănătatea Oradea) / Tudor Geambaşu (Metalul Salonta).

 

65 Vizualizari
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Fără categorie