Connect with us

CUPA ROMANIEI

Autoland Hosu și Autovip Lexus s-au calificat în 16-imile turneului final al Cupei României. FS Grup Euro a părăsit dramatic competiția în prima fază eliminatorie


Toate cele trei gurpări sălăjene au reușit să obțină locul 1 în grupele din care au făcut parte. Gruparea condusă de Hosu Ioan și gruparea condusă de Călin Remeș și Ioan Chiș au câștigat partidele din prima fază eliminatorie a competiției, împotriva celor de la Flux Cafe Focșani și Squadra Turda, în timp ce FS Grup a pierdut după executarea loviturilor de departajare duelul cu Nordic Boys Baia Mare


Vineri, 7 iulie, la Cluj-Napoca a debutat turneul final al Cupei României la minifotbal. Județul Sălaj are trei reprezentante la acest turneu. Este vorba despre Autoland Hosu, FS Grup Euro și Autovip Lexus. Toate cele trei echipe se anunțau relaxate și încrezătoare în forțele proprii înaintea turneului final.

Acest lucru s-a și văzut în meciurile din grupă, acolo unde grupările sălăjene au făcut legea. Toate echipele au debutat cu o victorie în faza grupelor, unele chiar categorice. Astfel, Autovip Lexus a trecut lejer de TEC Buftea, grupare pe care a învins-o cu 5 – 1, în timp ce Autoland Hosu a învins cu 2 – 0 formația Mureșul Piatra Neamț. De cel mai echilibrat meci dintre echipele sălăjene a avut parte FS Grup Euro. Cosmin Sabou și compania au remizat, scor 2 – 2 cu Convenabil Tulcea, însă zălăuanii s-au impus după loviturile de departajare.

Forma bună a echipelor sălăjene în faza grupelor a continuat, iar Autovip Lexus a dispus cu 4 – 1 și de Ares Brașov și astfel, și-a asigurat primul loc în grupă cu maxim de puncte.  Și Autoland Hosu a terminat pe primul loc, după ce în cea de-a doua partidă, Rechinii au remizat cu FC DFR și au acumulat 4 puncte, cele mai multe în grupa XX.

Nici FS Grup Euro nu s-a lăsat mai prejos și după ce s-a impus după loviturile de departajare în primul meci, în jocul secund din grupă, Alexandru Pușcaș și compania au făcut instrucție cu The Special One Cugir, grupare pe care a învins-o cu 9 – 2. Astfel, toate cele trei echipe din Sălaj au reușit să se califice în prima fază eliminatorie a turneului final.

 

Autoland Hosu a fost prima echipă care a obținut calificarea în 16-imi, după ce Rechinii au trecut de Flux Cafe Focșani. După terminarea timpului regulamentar, zălăuanii erau la egalitate cu gruparea din Focșani, scor 1 – 1. Pentru gruparea condusă de Hosu Ioan a înscris Nicolae Micle, după o pasă furnizată de Mihai Gaidoș. Prin urmare, pentru stabilirea echipei calificate în 16-imi, s-a trecut la executarea loviturilor de departajare, acolo unde Autoland Hosu a avut câștig de cauză.

Și Autovip Lexus a obținut biletele spre 16-imi, după ce gruparea condusă de Călin Remeș și Ioan Chiș a trecut cu 3 – 1 de Squadra Turda. Din păcate, FS Grup euro a părăsit competiția după prima fază eliminatorie, pierzând la loviturile de departajare duelul cu Nordic Boys Baia Mare.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in CUPA ROMANIEI