Connect with us

TENIS

Andrei Brisc, urmărit de ghinion la Dyadora Throphy


Singurul reprezentant al judeţului Sălaj la turneul internaţional de la Timişoara a părăsit prematur competiţia


Unul din cele mai puternice turnee de tenis desfăşurate în ţara noastră la finalul săptămânii trecute a avut loc la Timişoara, acolo unde s-a desfăşurat Dyadora Trophy, un turneu internaţional  rezervat categoriei de vârstă 16 ani la startul căruia s-au aliniat sportivi din Austria, Serbia, Japonia, Ungaria, Hong Kong şi bineînţeles din România.

Din păcate, în urma tragerilor la sorţi, sportivul legitimat la CSM Zalău a avut parte de neşansă şi în primul tur i-a ieşit în cale tocmai favoritul numărul 3 la câştigarea trofeului, jucătorul maghiar Fajta Peter.

Duelul dintre cei doi sportivi a fost tranşat în minim de seturi de către jucătorul din ţara vecină care s-a impus scurt, (6:2), (6:1) şi a făcut pasul în faza optimilor de finală.

Din păcate pentru sportivul zălăuan, nici în întrecerea de dublu nu a avut un parcurs mai lung şi a părăsit şi aici competiţia încă din primul tur. Pentru Andrei Brisc urmează în perioada următoare câteva zile de antrenamente intense, iar la finalul săptămânii se va întoarce la Timişoara unde este înscris la 22nd Tivoli Trophy Timişoara, turneu internaţional rezervat categoriei de vârstă 18 ani.

2 Vizualizari
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in TENIS