Connect with us

FOTBAL

FC Zalău testează patru jucători de la “U” Cluj

Gruparea de la poalele Meseşului a reluat pregătirile la începutul acestei săptămâni, iar sâmbătă va susţine primul meci de verificare. FC Zalău va juca în deplasare, iar adversară-i va fi Olimpia Satu Mare, nimeni alta decât echipa care a învins campioana Sălajului la meciul de baraj pentru accederea în Liga a III-a. Cu această ocazie, antrenorul Marius Paşca îi va vedea la lucru în special pe jucătorii care sunt în atenţia grupării “alb-albastre”, cum ar fi Ovidiu Moldovan, Vasile Damşa, Raul Stanciu şi George Porumb.

Acesta din urmă provine de la Someşul Someş Odorhei, echipă din Liga a IV-a, care s-a remarcat la meciul amical susţinut de Rapid Jibou pe terenul Gloriei II Bistriţa. Conducerea lui FC Zalău spunea că aşteaptă jucători de la “U” Cluj, iar aceştia au sosit. Este vorba despre un portar, un mijlocaş central, un fundaş central şi un mijlocaş ofensiv care poate evolua şi ca vârf de atac.

“Sâmbătă, vom vedea ce pot aceşti jucători. Le voi da posibilitatea să evolueze tot meciul”,  a declarat Marius Paşca.

in schimb, acesta îşi va menaja piesele importante, gen Vasile Jula, Claudiu Cornaci, Gigi Gorga şi Cosmin Sabou, care se vor pregăti separat, la Zalău.

loading...
Loading...
2 Comments

2 Comments

  1. cimponer

    18 July 2011 at 22:08

    trebuie sa fie cazuti in cap de tot sa vina la zalau.sa mearga la alba iulia reghin bistrita sau turda.stop zalau!

  2. lXNzNHZoejgMx

    5 September 2011 at 5:44

    Good points all around. Truly appreicated.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL