Connect with us

FOTBAL

Marius Paşca îşi menajează piesele grele

Pentru primul meci amical al verii, conducerea tehnică a lui FC Zalău va miza în special pe jucătorii tineri şi pe cei vizaţi pentru a fi transferaţi

Sâmbătă, ora 10.00, la Satu Mare: Olimpia Satu Mare – FC Zalău

Pregătirile pentru sezonul următor au fost reluat de puţin timp, dar antrenorul Marius Paşca vrea să-i vadă la lucru cât mai repede pe tinerii pe care îi are în vederi. Ca atare, sâmbătă, FC Zalău va susţine un meci amical pe terenul Olimpiei Satu Mare, echipă care a acces în Liga a III-a şi ea, după ce a dispus la meciul de baraj chiar de campioana Sălajului, Meseşul Treznea.

Tehnicianul grupării zălăuane a luat decizia de a-şi menaja piesele grele, gen Vasile Jula, Claudiu Cornaci, Gigi Gorga şi Cosmin Sabou, care vor urma un program de pregătire separată, la Zalău. "n schimb, noii veniţi vor fi testaţi pe durata întregii partide.

“Vreau să-i văd la treabă 90 de minute pe jucătorii care se pregătesc alături de noi. In funcţie de aportul lor voi decide dacă vor fi păstraţi sau nu în lot”, a declarat Paşca. Lui Ovidiu Moldovan, Vasile Damşa şi Raul Stanciu li s-a alăturat George Porumb, jucător care a evoluat pentru Someşul Someş Odorhei în Liga a IV-a. Recent, tânărul atacant a impresionat la Bistriţa, acolo unde a făcut deplasarea cu Rapid Jibou. Ba chiar a marcat un gol în poarta echipei secunde a Gloriei. Tot cu ocazia acestul meci vor fi testaţi şi patru jucători veniţi de la “U” Cluj, este vorba despre un portar, un fundaş central, un mijlocaş central şi un mijlocaş ofensiv care poate juca şi ca vârf.

 

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. anonim

    16 July 2011 at 17:50

    Hai Zalau….am incredere in voi….mai ales in Ovidiu Moldovan!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL