Connect with us

LIGA I

Fan Courier, prestaţie ştearsă la Campionatul Regional de la Oradea


“Poştaşii rapizi” au părăsit competiţia încă din faza grupelor


Revenită la un Campionat Regional de Minifotbal după o pauză de doi ani, gruparea condusă de Radu Ionuţaş avea speranţe că va putea obţine o clasare între primele 6  echipe la acest turneu. Alături de “poştaşii rapizi” a făcut deplasarea şi cel mai bun jucător din lot, este vorba despre Mihai Bode, care s-a confruntat cu ceva probleme de sănătate în ultima perioadă, dar şi Remus Trif, un alt jucător esenţial din lotul “poştaşilor rapizi”.

Deşi înaintea turneului, Fan Courier, prin vocea lui Flaviu Bărnuţiu, avea o speranţă că Bode va putea juca la Campionatul Regional, acest lucru nu s-a întâmplat, iar Bode şi-a susţinut colegii doar de pe margine.  Fan Courier a fost repartizată în Grupa B, însă din păcate, gruparea condusă de Radu Ionuţaş a pierdut meciul de debut, împotriva celor de la Sporting Târgu Mureş.

Emoţiile revenirii la un turneu regional s-au regăsit printre “poştaşii rapizi”, care s-au văzut conduşi cu 3 – 1 la pauză. Deşi în partea secundă jocul a fost foarte echilibrat, Fan Courier nu a mai reuşit să revină. Altfel a stat treabă în cel de-al doilea meci din grupă. Flaviu Bărnuţiu şi compania au dictat ritmul jocului şi au trecut fără emoţii de  ACS Şoimii Simand, scor 6 – 1.

Ultimele două partide din grupă aveau să fie şi cele mai dificile. Fan Courier nu a avut recţie în meciurile cu Luciano Arad şi Beer Hunters Alba Iulia şi a cedat disputele cu 1 – 4, respectiv 1 – 5. În urma acestor rezultate, Fan Courier a încheiat Grupa B pe locul 4 şi s-a văzut nevoită să părăsească prematur, Campionatul Regional.

 


După turneul regional, Bogdan Bărnuţiu, jucător Fan Courier a declarat: “Am avut o prestaţie destul de modestă. S-a simţit şi lipsa celor doi jucători, Mihai Bode şi Remus Trif. Şi oboseala şi-a spus cuvântul, deoarece marea majoritate a jucătorilor sunt din firmă, iar vineri am mers de la muncă, direct la Oradea. Cred că am avut o grupă accesibilă, zic eu şi nu am ştiut profita de ea. Vreau să îi felicit pe băieţi pentru parcursul din campionat, unul destul de bun şi în acelaşi timp, şi pe cei de la Dia Guard Divino pentru ceea ce au reuşit la acest turneu zonal. A fost o experienţă bună, din care am avut ceva de învăţat”.


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in LIGA I