Connect with us

HANDBAL

O singură handbalistă a Zalăului la lotul de tineret

Roxana Varga nu a făcut deplasarea în cantonament cu HC Zalău, ci în Ungaria, alături de lotul naţional de tineret

La marea majoritate a acţiunilor lotului naţional de tineret derulate în decursul acestui an, HC Zalău a fost reprezentată de Adina Mureşan, Roxana Rob şi Florina Ciobanu. Timp de aproape două săptămâni, tricolorele, antrenate de Dumitru Muşi, au efectuat un stagiu de pregătire la Zalău, în vederea Campionatului European care va debuta la începutul lunii viitoare.

De această dată, însă, din lotul naţionalei de tineret a făcut parte o singură handbalistă legitimată la HC Zalău, este vorba despre Roxana Varga. Aceasta nu a făcut deplasarea cu HC Zalău în cantonamentul de la Fundata, ci a plecat cu lotul în Ungaria, acolo unde selecţionata României va susţine două meciuri de verificare cu selecţionata similară maghiară.

După ce se vor întoarce în ţară, fetele lui Dumitru Muşi vor susţine două partide amicale cu Franţa. Inainte de a pleca în cantonamentul de la Fundata, respectiv în Ungaria, HC Zalău şi naţionala de tineret au susţinut încă un meci test, pe lângă cele trei programate iniţial. Acestea s-au încheiat cu victoria zălăuancelor. In cel de-al patrulea meci, tricolorele s-au impus la patru goluri diferenţă (28 – 24). Ce-i drept, Gheorghe Tadici a mizat mai mult pe jucătoarele mai tinere, menajându-şi titularele. Incepând de azi, HC Zalău va susţine primele antrenamente din cadrul cantonamentului montan de la Fundata. Revenirea acasă este programată peste 12 zile.

 

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. Zalau

    21 July 2011 at 22:10

    O alta dezinformare marca , onicas cu informatii=plagiatura, a dou zi dupa ce citeste, in alte zire. . Sunt 3 jucatoare , ziarist de ocazie….Cat te costa un telefon??????Vai de fituica ta de prapadit !!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL