Connect with us

Ştiri din Sălaj

Incendiu la anexa unei gospodării din Valcău de Sus. Proprietara a suferit un atac de panică şi a fost transportată la spital!


Garda Nuşfalău şi SVSU Valcău de Jos au fost solicitate să intervină pentru stingerea incediului. Totuşi, solicitarea a fost făcută destul de târzie şi astfel au ars peste 250 mp din acoperişul anexei şi al casei, precum şi un depozit cu circa 300 baloţi de plante furajere


O seara care trebuia să fie una banală de vară, s-a transformat în coşmar pentru o femeie în vârstă de 73 de ani din Valcău de Sus. Astfel, a văzut cum un incendiu izbucneşte la anexa gospodăriile sale.

La ora 18.20, Garda Nuşfalău şi SVSU Valcău de Jos au fost solicitate să intervină pentru stingerea incendiului, iar pompierii s-au mişcat cât au putut de repede pentru soluţionarea problemei.

Totuşi, incendiul a fost anuţat destul de târziu, iar în momentul în care pompierii au ajuns la faţa locului, focul s-a propagat şi la anexa vecină. În total, au ars aproximativ 260 mp din acoperişul anexei şi al casei, precum şi 300 baloţi de plante furajere şi o serie de bunuri depozitate în anexe (masă circular, motor electric, motocultor, folie agrotextilă 1500 metri, bormaşină, etc.)

Să spunem că proprietara anexei a suferit un atac de panică şi a fost transportată de către un echipaj SMURD la CPU Şimleu Silvaniei.

Conform comunicatului de presă al ISU Sălaj, cauza probabilă de incendiu a fost efectul termic al curentului electric în urma unor defecţiuni la instalaţia electrică (siguranţe fuzibile sau alte echipamente defecte ori supradimensionate).

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj