Connect with us

FOTBAL

Şimleuanul Alex Cherecheş rămâne în Banat


Fotbalistul sălăjean va evolua şi în sezonul viitor la ACS II Poli Timişoara, formaţie care are ca obiectiv promovarea în cel de-al doilea eşalon fotbalistic


Jucătorul care a învăţat tainele “sportului rege” la Viitorul Zalău şi pe urmă la CS Barcău Nuşfalău, a revenit în iarna trecută la gruparea din Liga 1, după ce împrumutul său la Performanţa Ighiu a expirat.

Deşi se află în curtea celor de la ACS Poli Timişoara de mai mulţi ani, Alex  Cherecheş (n. 17 Martie 1997) nu a apucat să debuteze pe prima scenă, evoluând mai mult în Liga a III-a, acolo unde a îmbrăcat tricoul formaţiilor Naţional Sebiş – unde a fost şi căpitan de echipă – şi Performanţa Ighiu.

În iarna trecută, fotbalistul s-a reîntors la Poli, acolo unde se pare că va continua şi din sezonul următor. În această pauză competiţională, el a dorit să facă pasul spre Liga a II-a, iar pentru asta a susţinut probe de joc la ASU Poli Timişoara. Din păcate însă transferul nu s-a mai realizat, deşi şimleuanul a lăsat o impresie bună clubului din eşalonul secund.

“În principiu voi rămâne la ACS Poli, dar la echipa a doua. Am fost toată săptămâna la cei de la ASU Poli, dar din păcate nu se poate realiza împrumutul. Nu mi-au dat un răspuns clar, doar mi-au spus că e dificilă situaţia cu împrumutul de la ACS la ASU”, ne-a spus Alexandru Cherecheş.

Astfel, şimleuanul va evolua tot în Liga a III-a, însă din câte se pare, pentru noul sezon, obiectivul satelitului grupării din Liga 1 va fi promovarea, iar acest lucru îi convine şi fostului junior al celor de la CS Barcău Nuşfalău.

“Aş putea să merg şi la alte echipe de Liga a III-a, dar nu mai vreau. Îmi doresc să rămân la ACS Poli, deoarece pentru noul sezon au spus că îşi doresc promovarea în liga secundă”, a precizat jucătorul în vârstă de 20 de ani.

Despre pasul la prima echipă, sălăjeanul mai are timp, având în vedere că mai are contract 2 ani de zile cu gruparea de pe Bega, însă acesta pare rezervat în şansele sale de a promova la gruparea din Liga 1 în acest sezon.

“Sincer să fiu, nu am primit niciun semn că ar fi nevoie de mine la prima echipă. E mai greu să fac pasul acolo, mai ales după transferurile pe care le-au făcut”, a mai spus Alexandru Cherecheş.

Să mai spunem că începând din noul sezon, la ACS Poli Timişoara va evolua un alt sălăjean, este vorba despre Gabriel Vaşvari, fostul jucător al celor de la FC Botoşani şi FC Zalău.

 

545 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL