Connect with us

CUPA ROMANIEI

Autoland Hosu, Autovip Lexus şi FS Grup Euro, gata de turneul final al Cupei României la Minifotbal. GRUPELE şi PROGRAMUL ECHIPELOR SĂLĂJENE


Cele trei grupări sălăjene vor debuta la finalul săptămânii la turneul final ce se va desfăşura la Cluj Napoca şi se vor întrece cu alte 81 de formaţii din toată ţara


După desfăşurarea Campionatelor Reginonale, Federaţia de Minifotbal din România organizează în perioada 7 – 9 iulie la Cluj-Napoca, turneul final al Cupei României, ediţia 2017. La ediţia din acest an s-au înscris nu mai puţin de 84 de echipe, ceea ce reprezintă un număr record pentru această competiţie. Cele 84 de echipe înscrise au fost repartizate în 28 de grupe.

Din cele 28 de grupe, echipele de pe primele două locuri din fiecare grupă plus cele mai bune şase locuri 3, vor obţine calificarea mai departe, în prima fază eliminatorie. Să spunem că meciurile acestei competiţii se vor desfăşura la Baza  Sportivă “Unirea” din cartierul clujean Mănăştur, dar şi pe Baza Sportivă Sport Time Arena, din Floreşti.

De menţionat este faptul că în cazul în care sunt meciuri care se vor termina la egalitate, câştigătoarele din acele meciuri se vor decide după executarea loviturilor de departajare, învingătoarele primind un punct în plus.

La turneul final al Cupei Românei, ediţia 2017, judeţul Sălaj este reprezentat de trei formaţii. Este vorba despre Autovip Lexus, nimeni alta decât câştigătoarea fazei judeţene a Cupei României, de FS Grup Euro, ocupanta locului trei în campionat şi Cupa României şi de Rechinii Autoland Hosu, grupare obişnută cu participările la turneele regionale sau finale.

Tragerea la sorţi a grupelor a fost deja efectuată la Piatra Neamţ, iar cele trei formaţii sălăjene şi-au aflat adversarele din grupă.

Autovip Lexus se va lupta pentru calificarea în fazele eliminatorii cu Ares Braşov şi TEC Buftea, în timp ce FS Grup Euro se va duela cu The Special One Cugir şi Convenabil Tulcea. Autoland Hosu a fost repartizată în grupa a XX-a şi se va lupta pentru calificare în fazele eliminatorii cu DFR Isalniţa Craiova şi cu Mureşul Piatra Neamţ

Cele trei grupări sălăjene îşi vor începe aventura la turneul final vineri. Prima care va avea oportunitatea să joace va fi Autovip Lexus, care va intra în competiţie la ora 9.00, cu ocazia partidei cu TEC Buftea, în timp ce ultimul meci din grupă îl va disputa în compania celor de la Ares Braşov, tot vineri, de la ora 17.00.

FS Grup Euro va debuta de la ora 12.00, împotriva celor de la Convenabil Tulcea,  iar de la ora 16.00, îşi vor măsura forţele cu The Special One Cugir. Să spunem că din păcate, FS Grup Euro nu se va putea prezenta cu cel mai bun lot, din cauza faptului că Bogdan Ember şi Sorin Iacob vor lipsi. Primul este plecat la muncă în Austria, în timp ce Iacob a suferit o accidentare şi nu va putea juca la turneul final de la Cluj-Napoca. Cu toate acestea, sălăjenii vor să aibă o prestaţie cât mai bună şi de ce nu să obţină chiar o clasare pe podium. Autoland Hosu va debuta în competiţie tot vineri, de la ora 17:00, cu ocazia partidei împotriva celor de la Mureşul Piatra Neamţ, iar cel de-al doilea meci în cadrul grupei va fi de la ora 21.00, împotriva grupării craiovene.

 


Declaraţii înainte de turneu: 

Lazăr Zoltan, jucător Autovip Lexus: “Ne simţim relaxaţi înainte de startul turneului final. Sperăm să facem o figură frumoasă şi să ajungem în primele 8 echipe, dacă se poate şi mai sus. Trebuie să fim foarte atenţi, deoarece din câte am auzit, vor veni echipe foarte bune, echipe ce s-au clasate pe locurile 2 – 3, în celelalte campionate de minifotbal”.

 

Alexandru Puşcaş, jucător FS Grup Euro: “La turneul final al Cupei României, ne dorim să practicăm un joc cât mai frumos şi să ajungem cât mai sus posibil. Dacă se poate, sperăm să ne clasăm pe podium. Din lot, ne vor lipsi două piese importante, piese de bază. Sorin Iacob este accidentat, în timp ce Bogdan Ember este plecat la muncă în Austria. Sperăm să nu ne afecteze aceste absenţe. Avem jucători care o să îi suplinească. În ceea ce priveşte numărul record de echipe participante, nu ne sperie, iar noi o să ne facem jocul nostru, indiferent de numele echipei cu care vom juca”.

 

Mihai Gaidoş, jucător Autoland Hosu: “Mergem la Cluj la turneul final să ne demonstrăm nouă, dacă mai suntem acolo sus, competitivi şi dacă mai avem capacitatea să reuşim rezultate la nivel judeţean, respectiv naţional. Mergem acolo să vedem dacă Rechinii pot să fie ce au fost, dacă Rechinii mai sunt grupul ală de prieteni care băga frica în adversari. Obiectivul iniţial este să ajungem în optimi, de unde doar o motivaţie superioară şi un joc excelent ne poate duce mai departe”


Componenţa grupelor echipelor sălăjene şi programul meciurilor:

 Grupa V:  

Autovip Lexus,  Ares Braşov şi  TEC Buftea

Vineri, ora 9.00: Autovip Lexus – TEC Buftea

 Ora 13.00: Ares Braşov – TEC Buftea

Ora 17.00:Autovip Lexus – Ares Braşov

    Grupa XX: 

DFR Isalniţa Craiova, Autoland Hosu şi Mureşul Piatra Neamţ

Vineri, ora 12.00:  Mureşul Piatra Neamţ – DFR Isalniţa Craiova

Ora 17.00: Autoland Hosu – Mureşul Piatra Neamţ

Ora 21.00: DFR Isalniţa Craiova – Autoland Hosu

Grupa XXVIII: 

Convenabil Tulcea,  The Special One Cugir şi  FS Grup Euro

Vineri, ora 12.00: Convenabil Tulcea – FS Grup Euro

Ora 16.00: The Special One – FS Grup Euro

Ora 20.00: Convenabil Tulcea – The Special One


 

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in CUPA ROMANIEI