Connect with us

DIVIZIA A1

Unirea Dej s-a despărţit şi de Pepe Nagy, dar a transferat 5 jucători!


Fostul tunar al Zalăului a părăsit campionatul român după doar un retur, alături de încă patru jucători. În schimb, clujenii au transferat de la vicecampioana SCMU Craiova, dar şi de la Steaua Bucureşti, Ştiinţa Explorări Baia Mare şi VCM Piatra Neamţ


Echipă cu tradiţie, Unirea Dej s-a bătut în anii trecuţi la play-off, pentru ca în campionatul trecut să se salveze de la retrogradarea în liga secundă pe ultima sută de metri. Pentru a evita situaţii neplăcute de acest gen, conducerea grupării de pe Someş a făcut o mică “revoluţie”…

Astfel, vara este foarte fierbinte la Unirea Dej, acolo unde au loc mutări importante pe banca tehnică, dar şi în lot. Astfel, noul antrenor al clujenilor va fi Marius Dascălu, cel care la 34 de ani începe şi cariera de antrenor.

Din echipa cu care Unirea s-a clasat pe modestul loc 10, în sezonul viitor nu îi vom mai regăsi pe Lucian Tofan, Codrin Mocanu, Goran Isek, Darko Angelovksi, dar nici pe Peter Nagy.

Ungurul care a făcut senzaţie la poalele Meseşului se despărte astfel de gruparea dejeană după doar câteva luni, în care experienţa sa nu a putut ajuta prea mult echipa.

În locul acestora, Unirea Dej a realizat cinci transferuri, este vorba despre centrul Mihai Coasă (Ştiinţa Explorări Baia Mare), extrema Igor Didorciuc (Ştiinţa Explorări Baia Mare), extrema Silviu Suson (SCMU Craiova), coordonatorul Dragoş Răileanu (VCM Piatra Neamţ) şi universalul Andrei Grigoraş (Steaua Bucureşti).

Primii trei au revenit de fapt pe Someş, acolo unde au mai evoluat în anii trecuţi, în timp ce Răileanu  a mai jucat pentru Dej, dar la juniori, cu CSS LAPI. În fine, Grigoraş este unul dintre produsele voleiului dejean, care astfel revine acasă la 23 de ani, după o aventură la Tricolorul Ploieşti şi una la Steaua Bucureşti.

Dintre jucătorii de anul trecut vor continua activitatea la Dej jucătorii  Natan Săvan, Andrei Mihalescu, Cisniakov, Vlad Kantor, Eduard Catrina şi Marius Dascălu.

 

45 Vizualizari
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1