Connect with us

FOTBAL

Dragoste fără granițe: “Portăriţa” de la “U” Cluj s-a căsătorit cu bodyguardul rivalei CFR Cluj! GALERIE FOTO


După o poveste de iubire ce durează de vreo şapte ani, handbalista Viorica Şuba şi Vasile Ţăgean – un fost luptător de kickboxing care acum se ocupă de securitatea jucătorilor şi şefilor din Gruia, şi-au jurat dragoste eternă în faţa Domnului. A urmat petrecerea, la care au fost prezente mai multe handbaliste. Colegii mirelui de la CFR Cluj nu au putut onora cu prezenţa, deoarece echipa lui Dan Petrescu este plecată acum în cantonament în Slovenia, dar cu toţii au susținut noua familie și au transmis felicitări de la distanţă


Este arhicunoscută rivalitatea acerbă dintre “U” Cluj şi CFR Cluj. Cu toate acestea, mai găsim şi scenarii inedite în care actorii principali trăiesc fenomenul sportiv pe lumi diferite, pentru ca o poveste de dragoste să îi unească pe vecie…

Deşi este originară din Sebeş, handbalista Viorica Şuba (n. 3 mai 1989) s-a remarcat în mod special între buturile formaţiei “U” Cluj. Ajunsă la gruparea de sub Feleac acum 10 ani, după ce terminase junioratul la LPS Sebeş, talentata portăriţă a găsit aici cheia succesului. Aceasta, deoarece cu “U” Jolidon Cluj ea a reuşit să cucerească trei medalii, două de argint şi una de bronz, evoluând ani la rând în cupele europene, chiar şi în EHF Champions League!

Deşi în carieră a mai evoluat pentru formaţiile CSM Cetate Devatrans, SC Mureşul Târgu Mureş sau Măgura Cisnădie, experimentatul portar s-a simţit cel mai bine în tricoul “alb-negru” şi acolo unde a primit căldură sufletească de la extraordinarii fani ai “şepcilor roşii”.

 

Viorica Șuba-Țăgean: “A fost dragoste la prima vedere. Da, e puțin atipic, eu la U Cluj iar el la CFR Cluj, dar uite că facem o echipă foarte bună și nu există rivalități”

Tot în Sala Sporturilor “Horia Demian” din Cluj-Napoca, Viorica Şuba şi-a găsit şi jumătatea… Totul s-a întâmplat acum vreo şapte ani, când între ea şi bodyguardul echipei de fotbal CFR Cluj s-a înfiripat o inedită idilă, iar acum ei trăiesc o adevarată poveste de dragoste.

“Ne-am cunoscut în urmă cu 7 ani. Ne-am întâlnit la meciurile de handbal la care venea mereu şi a fost dragoste la prima vedere. Da, e puțin atipic, eu la U Cluj iar el la CFR Cluj, dar uite că facem o echipă foarte bună și nu există rivalități”, spune handbalista în vârstă de 28 de ani.

Rodul dragostei dintre Viorica şi Vasile Tagean s-a materializat acum patru ani şi jumătate, când sportiva a dat naştere unui băiat de toată frumuseaţea, pe Denis, care acum ştie deja despre rivalitatea dintre cele două grupări clujene. Cel puţin deocamdată, puştiul este de partea tatălui şi a îmbrăcat deja tricoul vişiniu, fiind prezent la mai multe meciuri în Gruia!

Anul trecut, tot în luna iulie, cei doi au trecut pragul sălii de ceremonii de la Primăria Cluj-Napoca, acolo unde au spus “DA” în faţa ofiţerului civil.

Duminică, tot la Cluj-Napoca, mai exact la Biserica “Sfântul Andrei” din cartierul Buna Ziua, a avut loc şi cununia religioasă. Tinerii au venit în faţa altarului împreună cu părinţii spirituali – Florin și Cristina Puica, acolo unde şi-au promis iubire veşnică în faţa Domnului.

“Am un soț minunat, am un copilaș superb. Sunt foarte fericită și împlinită si totul este ca în poveşti”

A urmat şi nunta, la Restaurantul “Aroma” din Cluj-Napoca, acolo unde au fost prezente aproximativ 200 de persoane. Între invitaţi s-au aflat şi multe nume cunoscute din lumea sportului, mai ales din handbal, deşi o parte dintre jucătoare se află în acţiuni ale echipelor Naționale.

Astfel, în acest moment unic din viaţa familiei Ţăgean, au ţinut să fie prezente mai multe handbaliste de la “U” Cluj, de la Măgura Cisnădie, dar şi de la loturile naţionale cu care Viorica a  participat de-a lungul anilor la diferite competiţii.

Aşadar, la petrecere s-au remarcat jucătoarele Cristina Zamfir, Ada Moldovan, Roxana Gatzel, Daniela Rațiu, Ionica Munteanu, Andreea Tetean, Alexandra Florean, Paula Hoha, Bianca Bogdan, Adriana Chelaru, Cristina Popovici, Beatrice Abigail, Ana Maria Măzăreanu și Irina Ivan, dar şi Alexandru Weber antrenorul celor de la Măgura Cisnădie.

Din păcate, colegii lui Vasile de la CFR Cluj nu au putut fi prezenţi, deoarece fosta campioană naţională pregăteşte câştigarea unui nou tiltu în România, în cantonamentul din Slovenia. Cu toate acestea, conducerea, staff-ul tehnic și jucătorii grupării din Gruia au susținut noua familie și au transmis felicitări de la distanţă.

Atmosfera a fost întreţinută de trupa “Muzicanții”, care îl are ca solist vocal pe Andy Gosth de la formația Altar. Invitaţii au fost încântaţi şi de Ghiță Munteanu, Alexandru Pop și renumitul DJ Ady.

“Ce pot să spun decât că sunt foarte fericită și împlinită pe plan personal. E un pas foarte important și memorabil pe care mi l-am dorit foarte mult si totul este ca în poveşti. Am un soț minunat, am un copilaș superb, iar acum îmi doresc pe plan sportiv să ajung la cel mai înalt nivel”, a spus proaspăta mireasă pentru ziarul Sportul Sălăjean.

Dacă vara anului 2017 a adus un pas important în plan personal, Viorica Ţăgean-Şuba a schimbat aerul şi în plan sportiv, deoarece ea a semnat un contract valabil pe un an cu CSM Bistriţa, acolo unde recent a ajuns şi o altă colegă de la Cluj, este vorba despre Andreea Tetean.

În final, noi nu putem decât să urăm “Casă de Piatră” familiei Ţăgean şi succese depline în plan sportiv, atât pentru unul cât şi pentru celălalt, iar Vasile Țăgean să poată să… păzească peste un an trofeul suprem din fotbalul românesc, pe care noua echipă a lui Dan Petrescu îl vizează în sezonul ce se pregăteşte de start!

Nu trebuie să nu trecem cu vedea şi palmaresul handbalistei cu loturile naţionale, deoarece Viorica Şuba a cucerit medalia de argint la Campionatul European de tineret din Austria (anul 2005), medalia de bronz la Campionatul European de tineret din Turcia (2007), dar si medalia de argint la Campionatul Mondial Universitar din Ungaria (2010)!

Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. Andy Ghost

    5 July 2017 at 13:26

    Multumim pentru onoarea si de va fi prieteni, de a va canta la nunta si de a va incanta invitatii! A fost o nunta foarte frumoasa cu oameni faini! Va dorim Casa de Piatra si multe binecuvantari de la Dumnezeu! Andy Ghost si Trupa Muzicantii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL