Connect with us

FOTBAL

Viitorul lui Marius Paşca la Dumbrava Gîlgău este incert


“Am avut o înţelegere cu domnul primar pentru un sezon”, a spus experimentatul tehnician


După ce a promovat-o pe Luceafărul Bălan în Liga a III-a, în vara anului 2015, Marius Paşca şi-a dorit acelaşi lucru şi cu Dumbrava Gîlgău, echipa din satul său natal.

Ajuns la Gîlgău Almaşului încă după despărţirea de echipa din Bălan, Marius Paşca a fost numit manager general şi a reuşit să aducă în premieră titlul de campioană la Dumbrava.

Tehnicianul şi-a dorit foarte mult şi o promovare în Liga a III-a, însă acest lucru nu s-a putut, astfel că gruparea sălăjeană a trebuit  să se recunoască învinsă în ambele jocuri de către Unirea Tăşnad.

Jocul de sâmbătă ar putea să fi fost ultimul pentru Marius Paşca la Gîlgău, având în vedere că acesta a avut o înţelegere doar până la finalul sezonului.

“În ce priveşte viitorul, acesta este incert. Este prematur să vorbim despre obiective măreţe şi în sezonul viitor. Eu am avut o înţelegere cu domnul primar pentru acest sezon, dar în perioada următoare vom putea discuta şi despre acest subiect. Există mai mulţi factori pentru ca noi să putem colabora şi pe viitor”, ne-a declarat Marius Paşca.

Sp spunem că acesta s-a aflat acum la al cincilea meci de baraj, din cariera de antrenor. A reuşit să promoveze în Liga a III-a de două ori, în 2008 cu FC Zalău, iar în anul 2015 cu Luceafărul Bălan.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL