Connect with us

FOTBAL

FC Zalău vrea să scape de „U” Cluj


„Am să propun Federaţiei Române de Fotbal să fim în altă serie”, a declarat Ioan Morar


Se anunţă planuri măreţe la FC Zalău pentru noul sezon. După ce încă din iarna sezonului trecut, conducerea clubului a anunţat că obiectivul „alb-albaştrilor” este promovarea în Liga a II-a.

Totuşi, nu va fi uşor, având în vedere că în Liga a III-a, tocmai ce a promovat „U” Cluj, cea mai iubită echipă din Ardeal. Există o probabilitate foarte mare ca cele două formaţii să evolueaze în aceeaşi serie în cel de-al treilea eşalon. Dacă acest lucru se va întâmplat, „şepcile roşii” sunt favorite la promovare, iar visul zălăuanilor de a vedea echipa oraşului din nou în Liga a II-a, ar putea fi spulberat din nou.

Pentru a nu se întâmpla un asemenea scenariu, conducerea clubului zălăuan ar dori dacă se poate ca cele două formaţii să evolueze în serii diferite.

„Nu va fi uşor în lupta pentru promovare, dar s-ar putea să fim în altă serie. Am să propun Federaţiei Române de Fotbal, dacă se poate să fi repartizaţi în serii diferite. Ar fi păcat ca dintre două echipe care îşi doresc cu adevărat promovarea, una dintre ele să rămâne pe dinafară”, a spus Ioan Morar, preşedintele clubului FC Zalău.

Noul proiect de la FC Zalău are ca obiectiv promovarea, şi nu locurile 1 – 4, proiect care încă aşteaptă să fie aprobat de către autorităţile locale.

 

 

 

 

 

 

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL