Connect with us

TENIS

Ediţia a VII-a a Cupei “Ianus”, gata de start


Competiţia de tenis de câmp de la Zalău va fi organizată în premieră în acest an de “Sergiu Carp Tennis Club” Zalău


În perioada 1 – 6  iulie, Zalăul va fi gazda turneului de tenis de câmp, Cupa “Ianus”, o competiţie devenită deja tradiţională pentru zălăuani. Astfel, la data de 1 iulie se va da startul ediţiei cu numărul VII a Cupei “Ianus”.

Competiţia din acest an propune nu mai puţin de 8 categorii de vârstă. 10, 12, 14 şi 18 ani băieţi şi 10, 12, 14 şi 18 ani fete.

Spre deosebire de anii trecuţi, turneul nu va mai fi organizat de CSM Zalău, toate licenţele fiind preluate de Sergiu Carp Tennis Club.

Cu  această competiţie, dar nu numai, noul organizator are planuri măreţe.

“Vreau să urc nivelul competiţiei. Am găsit sponsori şi vreau să ofer cupe mai frumoase, să le ofer participanţilor sucuri, pizza gratuit, în timpul turneului, lucru care nu s-a mai făcut până acum la Zalău. Aş dori să investesc toţi banii încasaţi din taxa de participare ca să promovez sportul şi uşor-uşor să crească şi numărul de participanţi. Dacă până acum participau aproximativ 50 de persoane, pentru anul viitor, am dori să ajungem la 80, iar peste doi ani, la 100, pentru a putea primi de la Federaţie turnee mai puternice, ulterior chiar şi internaţionale”, ne-a spus Sergiu Carp.

Să spunem că sponsorul principal al acestei competiţie este Ianus SRL, West, precum şi Magazinul Class şi Magazinul Danys şi Marker SRL. Principalul partener este Primăria Zalău, cea care pune la dispoziţie în mod gratuit, terenurile de tenis.

 

436 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in TENIS