Connect with us

FOTBAL

Atacantul Darius Colciar, în pregătiri cu o echipă de Liga 1!


Talentatul jucător de la CS Hida s-a aflat în probe la FC Botoşani, acolo unde sălăjenii sunt la mare căutare, Gabriel Vaşvari şi Bogdan Unguruşan făcând parte din lotul grupării moldave în sezonul trecut, la fel ca şi nigerianul Kuku – fostul atacant al celor de la FC Zalău


În această vară, de la FC Botoşani au plecat mai mulţi jucători importanţi, printre care şi căpitanul Gabriel Vaşvari. Mijlocaşul sălăjean a ales să plece de la gruparea moldavă din cauza salariului prea mic oferit de conducerea moldovenilor. Astfel, cei de la FC Botoşani au schimbat strategia şi încearcă o întinerire a lotului.

Pentru acest lucru, moldavii au organizat un trial. Să spunem că fotbaliştii sălăjeni au “lipici” la FC Botoşani, astfel că Sălajul nu avea cum să nu fie reprezentat la o astfel de selecţie. În sezonul trecut, sălăjenii Gabriel Vaşvari şi Bogdan Unguruşan au îmbrăcat tricoul formaţiei moldave, alături de nigerianul Benjamin Kuku, fostul atacant al celor de la FC Zalău.

Revenind la trialul organizat de gruparea din Liga 1, să spunem că Darius Colciar (n. 27 septembrie 1998), alături de Dănuţ Cozma (n. 27 iulie 1998) au fost reprezentanţii judeţului Sălaj. Timp de trei zile, cei doi s-au pregătit alături de formaţia din Liga 1.

Darius Colciar este un nume poate nu prea cunoscut la nivel de judeţ şi care în sezonul trecut a evoluat pentru CS Hida, în Liga a IV-a. Totuşi, jucătorul are experienţă chiar şi în Liga a III-a, acolo unde a îmbrăcat tricoul formaţiei Luceafărul Bălan, în turul sezonului 2015-2016.

La gruparea condusă de Radu Pop, Darius a învăţat şi tainele acestui sport, evoluând pentru echipa din Bălan la copii şi juniori, acolo unde a fost în mai multe rânduri, golgheterul formaţiei.

În sezonul trecut, atacantul a fost golgheter la echipa de seniori de la CS Hida, cu 16 goluri. Astfel, fotbalistul în vârstă de 18 ani şi-a luat “inima în dinţi” şi a dorit să îi impresioneze pe cei de la FC Botoşani, pentru a obţine un loc în lotul grupării de Liga 1. După cele trei zile de pregătire la gruparea moldavă, cei doi sălăjeni aşteaptă şi rezultatele.

“Mă bucur că am putut participa la această selecţie. M-am simţit foarte bine şi am învăţat unele lucruri noi. A fost o plăcere să joc, deoarece erau tineri plini de ambiţie şi fiecare şi-a dorit să demonstreze cât mai mult”, ne-a spus Darius Colciar.

Să spunem că, în palmares, Colciar are Cupa României – faza judeţeană, precum şi titlul judeţean, el fiind în lotul celor de la Luceafărul Bălan, în sezonul 2014-2015, când formaţia condusă de Radu Pop a dominat fotbalul sălăjean.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL