Connect with us

HANDBAL

HC Zalău are amicale cu naţionala de tineret

După ce a sprijinit lotul naţional de junioare, care a susţinut două meciuri amicale în compania naţionalei similare a Ungariei în Sala Sporturilor, HC Zalău este alături şi de lotul naţional de tineret. Tricolorele, pregătite de Dumitru Muşi, efectuează un stagiu de pregătire în urbea de la poalele Meseşului, în vederea Campionatului European din Olanda

Iniţial, HC Zalău trebuia să susţină trei meciuri amicale în compania echipei naţionale de tineret. Acestea au fost programate pentru zilele de sâmbătă, duminică şi luni, dar a apărut o problemă. Portăriţa Mihaela Cheţa va avea nuntă chiar la finalul acestei săptămâni, astfel că unele handbaliste ale Zalăului vor fi prezente la acest eveniment.

“Nu am discutat cu Muşi, încă, pe marginea acestui subiect. Trebuia să jucăm sâmbătă, duminică şi luni, dar avem o problemă. In noaptea de sâmbătă, Mihaela Cheţa va avea nunta, astfel că primele două variante vor cădea, deoarece unele fete vor fi prezente alături de colega lor. Ca atare, suntem nevoiţi să le reprogramăm”, a afirmat oficialul lui HC Zalău.

In pregătirile lotului naţional de tineret din acest an au fost prinse portăriţa Adina Mureşan, şi jucătoarele de câmp Roxana Rob şi Florina Ciobanu. Printre tricolore s-a numărat şi prima achiziţie a Zalăului din această vară, este vorba despre Roxana Varga. Din păcate, problemele medicale pe care Roxana Rob (entorsă la mâna dreaptă) şi Adina Mureşan (probleme la genunchi) le-au avut în ultima perioadă le-au scos din vederile selecţionerului Dumitru Muşi. In schimb, Florina Ciobanu şi Roxana Varga vor fi reprezentantele lui HC Zalău la acţiunile lotului naţional de tineret.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in HANDBAL