Connect with us

HANDBAL

Ana-Maria Inculeţ, la CSM Slobozia!


Cel puţin pentru sezonul viitor, “portăriţa” va fi adversara echipei lui Gheorghe Tadici cu care în acest an cucerea medalia de bronz. Aceasta, după ce clubul de la poalele Meseşului a împrumutat-o la gruparea din Bărăgan


Încă de mai bine de două luni, ziarul Sportul Sălăjean anunţa despărţirea dintre dintre HC Zalău şi portarul Ana-Maria Inculeţ. Cum Paula Vişan şi-a prelungit contractul cu gruparea sălăjeană, iar Mihaela Foltic era aşteptată la echipă după concediul de maternitate, Inculeţ nu prea mai avea loc în trupa lui Gheorghe Tadici. Aceasta, cu atât mai mult cu cât recent Zalăul a transferat-o şi pe Raluca Kelemen, o puştoaică ce îmbracă deja tricoul Naţionalei de tineret!

 

În aceste condiţii, goal-keeper-ul venit în anul 2013 de la LPS Iaşi a cam ieşit din schemă. Ca urmare, conducerea clubului a căutat o soluţie optimă şi Ana Maria Inculeţ a fost împrumutată pentru următoare stagiune echipei CSM Unirea Slobozia, cea care în această vară s-a salvat în extremis de la retrogradată, câştigând turneul de promovare/menţinere în Liga Naţională.

La formaţia din Bărăgan, Inculeţ va trebui să acopere plecare portarilor Diana Petrescu şi Lăcrămioara Stan, cea din urmă urmând să revină la HC Dunărea Brăila, de unde fusese împrumutată anul trecut.

 

De precizat că un alt portar al Zalăului – Adina Sabău – a fost împrumutată în liga secundă, la CSU de Vest Timişoara. Pe lângă cele două “portăriţe”, HC Zalău s-a mai despărţit de interul Teodora Bloj şi centrul Sabine Klimek.

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. GICU

    5 July 2017 at 16:47

    Mai este mult pana la transfer . HCZalau nu o elibereaza de contract inainte de 15 august , sa vada ce poate Cheta si Kelemen ..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL