Connect with us

HANDBAL

Mihaela Cheţa, din poartă direct în faţa altarului

După ce fosta handbalista a lui HC Zalău, Adriana Holhoş, şi-a unit destinele cu voleibalistul campioanei Remat Zalău, Andrei Stoian, este rândul unei alte handbaliste zălăuane să păşească în faţa altarului

Nunţile se ţin lanţ pentru handbalistele sălăjene. Mai întâi, Adriana Holhoş, care şi-a încheiat conturile cu HC Zalău, s-a căsătorit cu ridicătorul campioanei României la volei, Andrei Stoian, iar acum Mihaela Cheţa este aproape să facă şi ea acest pas important în viaţă. Astfel, sâmbătă, portăriţa Zalăului îşi va uni destinele cu alesul inimii ei. Nunta va avea loc la restaurantul din comuna Bizuşa, iar alături de Mihaela vor fi şi o parte din colegele ei.

 

Decizia ca acest eveniment să aibă loc pe Someş nu este unul întâmplător, mai ales că portăriţa noastră îşi are originile în localitatea Hăşmaş. Tocmai de aceea, HC Zalău a reprogramat primele două partide de verificare din totalul celor trei pe care echipa noastră ar fi trebuit să le dispute în compania naţionalei de tineret a României.

 

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in HANDBAL