Connect with us

HANDBAL

Steluţa Luca nu mai vine la Zalău

HC Zalău a fost la un pas să împuşte doi iepuri dintr-o lovitură. Alături de Valeria Beşe, Steluţa Luca ar fi însemnat un câştig enorm pentru tânăra noastră echipă

Gruparea condusă de Gheorghe Tadici nu a negociat în săptămânile trecute numai cu Valeria Beşe, ci şi cu Steluţa Luca, o altă handbalistă care nu a mai intrat în calculele campioanei Oltchim Râmnicu Vâlcea. Nu forma sportivă a fost cauza, ci mai ales vârsta jucătoarei. Obişnuită şi ea cu prezenţele şi convocările sub tricolor, Steluţa Luca a stârnit interesul conducerii lui HC Zalău. Negocierile au demarat, dar s-au împotmolit, în cele din urmă. “A existat o discuţie în ceea ce priveşte o eventuală sosire a Steluţei Luca la Zalău. "nsă, ne-am repliat rapid, deoarece ea are o propunere de la Vâlcea pentru a fi cooptată în staff-ul tehnic. Totuşi, ea are o vârstă, iar noi ne dorim să urmăm politica din ultimii ani a clubului, aceea de a reconstrui echipa şi de a aduce jucătoare tinere”, a dezvăluit Gheorghe Tadici, managerul lui HC Zalău.

Acesta a fost omul care a descoperit-o pe valoroasa handbalistă încă de pe vremea când evolua la grupele de junioare ale CSS Galaţi. A urmat apoi un transfer la Zalău, unde nu a rămas prea mult, Oltchim Râmnicu Vâlcea furând-o de sub nasul zălăuanilor. Acum, ea a fost la un pas de a reveni la poalele Meseşului, dar, în cele din urmă, conducerea lui HC Zalău a preferat să urmeze linia după care s-a ghidat în ultimii ani. In orice caz, ar fi fost un adevărat câştig pentru echipa noastră, deoarece tinerele handbaliste ale Zalăului ar fi avut ce învăţa de la o jucătoare cu un palmares ca şi al Steluţei Luca. Oricum vor avea de la cine învăţa, deoarece şi Valeria Beşe se poate lăuda cu o sumedenie de titluri naţionale şi cu nenumărate prezenţe sub tricolor la cele mai importante competiţii destinate echipelor de club şi naţionale, Liga Campionilor, respectiv Jocurile Olimpice, Campionate Mondiale şi Europene.

 

Insă, din spusele handbalistei reiese faptul că discuţiile au fost “timide”, fiind vorba despre un simplu telefon. “Cu mine nu a discutat nimeni pe această temă. Soţul meu a fost sunat pe când eram în vacanţă. Dar, fiecare e liber să spună ce vrea şi ce crede. Oricum, le mulţumesc celor de la Zalău că s-au interesat de mine. "nsă, nu s-a pus problema unui transfer. Sunt obişnuită cu astfel de lucruri, mai ales că în presă s-a scris că m-aş fi transferat fie la Craiova, fie la Ploieşti”, ne-a declarat fosta internaţională, care, în clipa de faţă, este antrenorul secund al Oltchimului.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in HANDBAL