Connect with us

HANDBAL

Steluţa Luca: “De la Zalău, cu mine nu a discutat nimeni”

Conducerea lui HC Zalău a încercat să mai dea o lovitură pe piaţa transferurilor, odată cu aducerea Valeriei Beşe. S-a încercat şi aducerea Steluţei Luca, o handbalistă extrem de experimentată.

 Ea, împreună cu Valeria Beşe şi alte 4 handbaliste au fost anunţate de către conducerea campioanei Oltchim Râmnicu Vâlcea că nu mai intră în planurile pentru sezonul viitor, astfel că au fost puse pe liber. Cu siguranţă că această jucătoare ar fi ridicat valoarea echipei noastre, mai ales că are în palmares atâtea titluri, convocări la naţională şi prezenţe la competiţii de cel mai înalt nivel.

 

Se zvonea că Steluţa Luca ar fi fost acontată de HC Zalău, însă jucătoarea a infirmat acest zvon. “Nu a discutat absolut nimeni cu mine. Am primit un telefon, de fapt soţul meu, însă eram în vacanţă. Nu s-a pus problema unui transfer la HC Zalău. Dar, sunt obişnuită cu aşa ceva, deoarece am văzut prin ziare că am fost transferată ba la Craiova, ba la Ploieşti”, ne-a declarat Steluţa Luca, care a fost numită în funcţia de antrenor secund al echipei Oltchim Râmnicu Vâlcea.

loading...
Loading...
3 Comments

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in HANDBAL