Connect with us

HANDBAL

Beşe jucătoare-antrenor secund la HC Zalău!

Joi în cadrul unei conferinţe de presă, a avut loc prezentarea oficială a Valeriei Beşe, handbalistă care a mai evoluat pentru HC Zalău în urmă cu cinci ani.

 Fost jucătoare a Oltchimului a avut oferte mult mai tentante din punct de vedere financiar, însă se pare că, handbalista a ales cu sufletul acest transfer şi practic revine după o perioadă de cinci ani la clubul care a lansat-o în handbalul mare.

 “A fost o lună foarte grea pentru mine. A trebuit să iau o decizie bună atât pentru mine, cât şi pentru familia mea. Mă bucur că am ales să revin la gruparea zălăuană şi îmi doresc să pun umărul la această reconstrucţie a echipei”, a declarat emoţionată Valeria Beşe. Aceasta a reuşit să câştige atât cu Silcotub Zalău, cât şi cu Oltchim Râmnicu Vâlcea numeroase titluri de campioană naţională, iar în perioada cât a evoluat pentru gruparea zălăuană a format, alături de Steluţa Luca una dintre cele mai puternice devensive ale ţării. Managerul echipei, Gheorghe Tadici s-a declarat foarte mulţumit de acest transfer, deoarece Valeria este una dintre cele mai bune jucătoare care evoluează în campionatul intern.

 “Mă bucur că am reuşit acest transfer, deoarece Valeria Beşe este una dintre cele mai bune jucătoare din ţară, care cu siguranţă va aduce un plus de experienţă echipei, a precizat Gheorghe Tadici.

De remarcat este faptul că Valeria Beşe este port-drapelul delegaţiei României la Jocurile Olimpice de la Beijing.

 Internaţionala româncă va fi atât jucătoare, cât şi antrenor secund al formaţiei de la poalele Meseşului. „Mă bucur că Vali a luat această decizie şi sunt convins că va fi şi o antrenoare foarte bună, deoarece experienţa acumulată în carieră o va ajuta foarte mult, a încheiat preşedintele clubului HC Zalău, Tiberiu Marc.

loading...
Loading...
2 Comments

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in HANDBAL