Connect with us

LIGA I

“Rechinii” se pregătesc de Turneul Naţional de la Timişoara

La finele săptămânii va avea loc cel mai important eveniment al minifotbalului românesc, este vorba despre ediţia a V-a a Turneul Naţional de Minifotbal, organizat anul acesta la Timişoara. La prima participare la o competiţie naţională, anul trecut, “rechinii” au fost eliminaţi în optimile Cupei României fără să piardă nici un meci, fiind eliminaţi la loviturile de departajare.

După ce au câştigat atât cupa, cât şi campionatul, Autoland Hosu Rechinii ne va reprezenta judeţul la această întrecere unde sperăm că va reuşi să facă o figură cât mai frumoasă. “Echipa e în formă. Fiecare joacă pentru orgoliu, cu multă dăruire. Eu am încredere în băieţi şi sunt sigur că vor face o figură frumoasă la acest turneu. Nu pot să spun că avem un obiectiv stabilit, dar îmi doresc să ajungem cât mai în faţă şi de ce nu, chiar să jucăm finala”, a declarat conducătorul echipei Ioan Hosu. Un numeros grup de suporteri va face deplasarea la Timişoara, vineri dimineaţa, în timp ce lotul echipei se deplasează de joi, cazarea şi masa fiind asigurate de Federaţia de Minifotbal din România, la Hotelul Continental, un stabiliment de 4 stele!

Atuurile echipei sunt lotul omogen de jucători care evoluează de şase ani împreună, pe fiecare post existând câte doi jucători de valori apropiate. Liderul formaţiei este Mihai Gaidoş, component al echipei naţionale de minifotbal, care anul trecut a cucerit primul trofeu internaţional, la turneul de la Bratislava. “Lupta strânsă din campionat a făcut ca trei echipe să aibă şanse până în ultima etapă, de a câştiga titlul. Faptul că atât în cupă cât şi în campionat, podiumul a fost ocupat de aceleaşi echipe, demonstrează valoarea apropiată a echipelor din plutonul fruntaş. Câştigând în final ambele competiţii, Autoland Hosu Rechinii a demonstrat că a fost cea mai bună şi mai în formă echipă, astfel ierarhia stabilită în urma clasamentului este una corectă. Lupta acerbă din campionat şi cupă a făcut ca nivelul jocurilor să fie foarte ridicat, implicit şi valoarea echipelor, ceea ce ne dă speranţe că echipa noastră poate obţine o performanţă remarcabilă. Performanţa Euro Gliei din Cupa României de la Sibiu, de a accede în semifinalele competiţiei, sperăm să fie atinsă şi de ce nu, chiar depăşită de formaţia condusă de Ioan Hosu”, a declarat vicepreşedintele Federaţiei de Minifotbal din România, Ioan Onicaş.

 

 

La Timişoara vor oficia arbitri Nicolae Chiş-Ciure şi Gheorghe Ciule, unul dintre cel mai bune cupluri de arbitri de minifotbal din ţară. Vă reamintim că prima campioană a ţării la minifotbal a fost Macrogroup Zalău, care a obţinut în 2007 titlu naţional, aceeaşi echipă reuşind anul trecut, la Cluj-Napoca, să se claseze pe pozitia a IV-a

 

Autoland Hosu Rechinii: Ionuţ Coste, Adrian Dragoş – Cristinel Csalanos, Vlad Berbecar, Mihai Gaidoş, Răzvan Hendea, Claudiu Murg, Ionuţ Jeler, Nicolae Micle, Ionuţ Iacob, Beko Gabor şi Mihai Bolboacă. Delegat: Azimi Anaraki Ramin. Conducător: Ioan Marius Hosu

 

loading...
Loading...
4 Comments

4 Comments

 1. Ado

  30 June 2011 at 12:03

  Tot de macro era vorba , pe locul 4 la Cluj ,pierzanad 1-0 semifinala cu , Craiova(autogol), si finala mica 2-1 cu Deva

 2. Cipry

  30 June 2011 at 16:10

  Bafta “rechinilor”. Euro Glia va tine pumnii!

 3. ioan hosulocupatrusunsfert

  30 June 2011 at 20:51

  are sansa in primele patru.despre simoda si macrogrup si altii de tip cipricom fiele tarina usora!

 4. Vlad T.

  1 July 2011 at 3:54

  Ado Andrei? :)) tu stii ca intamplator erai si tu pe acolo? 😉

  In alta ordine de ideei: succes echipei care a dovedit pe parcursului sezonului ca a fost mai inchegata, disciplinata, unita si in final mai buna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in LIGA I