Connect with us

CUPA ROMANIEI

Printre laureaţii Cupei României s-au numărat jucătorul Szeles Tibor, dar şi arbitrii Nicolae Chiş-Ciure şi Gheorghe Ciule!

O altă performanţă obţinută de Euro Glia Nuşfalău este titlul de cel mai bun jucător al competiţiei obţinut de Szeles Tibor. Prin golurile şi pasele de gol, jucătorul echipei “alb-verde” a fost cel mai important fotbalist la această competiţie pentru gruparea de pe Valea Barcăului, având o contribuţie importantă la fel ca în majoritatea meciurilor din returul campionatului şi din cupă. La Cupa României de la Sibiu, judeţul Sălaj s-a remarcat nu numai la nivel de echipă, ci şi prin prestaţia arbitrilor care au oficiate mai multe meciuri. Din cele 58 de partide, 26 au fost arbitrate de trei sălăjeni, respectiv Nicolae Chiş-Ciure, Gheorghe Ciule şi Robert Goie. Cel mai bun cuplu al competiţiei, Chiş-Ciure şi Ciule, a fost desemnat să conducă finala mare a competiţiei. “A fost o competiţie cu un număr record de participante. Jocurile s-au disputat în condiţii mai grele datorită condiţiilor meteo, dar acestea nu au împiedicat competitoarele să ofere adevărate spectacole sportive. Spre bucuria noastră la acestea au avut o contribuţie importantă, atât echipa Euro Glia, a căror evoluţie a fost apreciată de toţi cei prezenţi, cât şi prestaţia arbitrilor Chiş şi Ciule, care au arbitrat inclusiv finala competiţiei. Campionatul de minifotbal din Sălăj a demonstrat încă o dată că este unul dintre cele mai puternice din ţară la toate capitolele, echipe, arbitri şi organizare. După prestaţia oferită de echipa din Nuşfalău, ne aşteptăm ca şi Autoland Hosu Rechinii să facă o figură frumoasă la Turneul Naţional al campioanelor, care se va desfăşura la Timişoara, începând de joi până duminică”, a declarat vicepreşedintele Federaţiei de Minifotbal din România, Ioan Onicaş.

 

Federaţia de Minifotbal a semnat un contract de parteneriat cu Joma Sport

 

Tot la Sibiu a fost anunţat şi parteneriatul încheiat pe o perioadă de şase ani între Federaţia de Minifotbal şi binecunoscuta firmă de echipament sportiv spaniolă Joma Sport care a asigurat premiile pentru toate cele 4 echipe finaliste, precum şi pentru cel mai bun portar şi cel mai bun jucător. Tot în cadrul aceleiaşi conferinţe de presă a fost prezentată şi mingea oficială a jocului de minifotbal. În acelaşi timp, Joma este partener al Federaţiei Spaniole de Atletism, dar şi al echipelor de primă divizie din Spania, FC Sevilla, FC Valencia ori FC Getaffe, în timp ce, în România, CFR 1907 Cluj, FC Gaz Metan Mediaş ori FCM Târgu Mureş se bucură de acelaşi sprijin al companiei spaniole de echipament şi articole sportive. “Pentru noi reprezintă un semm de încredere parteneriatul cu brandul spaniol Joma şi sperăm că noul partener tehnic al Federaţiei va aduce o valoare adăugată la dezvoltarea minifotbalul în România”, a adăugat Răzvan Burleanu.

Săptămâna aceasta, începând de joi, maratonul minifotbalistic se reia cu cea de a V- a ediţie a Turneului Final al Campionatului Naţional de Minifotbal unde campioanele judeţene la minifotbal calificate îşi vor disputa titlul naţional la Timişoara, unde interesul pentru acest sport este foarte mare, în campionatul local fiind înscrise nu mai puţin de 108 echipe. “Cupa României este un proiect de succes al Federaţiei de Minifotbal, nu în mod întâmplător numărul mare de jucători şi spectatori implicaţi în această fază naţională a competiţiei. Minifotbalul are această capacitate de a sparge bariere şi de a construi adevărate poduri de comunicare între toţi jucătorii, indiferent că vorbim de foşti fotbalişti, foşti arbitri sau simpli spectatori ai sportului în care acum se pot întrece în propria lor competiţie, destinată exclusiv amatorilor”, a încheiat acelaşi Răzvan Burleanu.

 

Anul acesta va fi organizată şi Supercupa României

Pentru toamna acestui an, Federaţia de Minifotbal din România a luat decizia organizării Supercupei României la Minifotbal, care va aduce faţă în faţă câştigătoarea Cupei României şi respectiv a Campionatului Naţional de Minifotbal. În acest moment echipa din Timişoara, AS WMT Giroc, aşteaptă să-şi cunoască adversara, chiar la finalul săptămânii.     

 

loading...
Loading...
3 Comments

3 Comments

 1. cucevan

  30 June 2011 at 9:08

  felicitari baieti!da unde e goe?el era conducatorul delegatiei?in rest e de bine!

 2. crisan

  30 June 2011 at 13:20

  bravo baieti ,sa se auda si de zalau prin tara

 3. e ba i

  30 June 2011 at 16:16

  goe e la banchet arbitri.editia 200p pe youtube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in CUPA ROMANIEI