Connect with us

ALTE SPORTURI

Erdodi Gabor şi Balint Tibor au câştigat prima ediţie

In ultima perioadă, în judeţul nostru au fost organizate tot mai multe competiţii de şah, lucru care a stârnit interesul tot mai multor participanţi. Inclusiv ziarul Sportul Sălăjean va organiza în următoarea perioadă o nouă ediţie, la care sperăm că vor participa un număr cât mai mare de concurenţi. Astfel, la finele săptămânii s-a desfăşurat Cupa “Onix” la şah, competiţie organizată la Clubul Onix, din cadrul Bazei Sportive Onix, în colaborare cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret şi Asociaţia Judeţeană de Şah Sălaj.

 

Turneul a fost destinat atât seniorilor cât şi juniorilor, desfăşurându-se şapte runde în sistem elveţian. Juniorii pregătiţi de Csilla Sajter au avut o evoluţie foarte bună, câştigând câteva partide chiar în faţa seniorilor. Este de remarcat, evoluţia juniorului Rareş Moldovan care prin numărul de puncte acumulat, a ocupat locul al doilea la seniori. La categoria rezervată juniorilor, pe primul loc s-a clasat Balint Tibor, urmat de Simina Pop pe locul al doilea, iar pe ultima treaptă a podiumului a urcat Codrin Diac.

 

La seniori, pe prima treaptă a podiumului a urcat Erdodi Gabor, pe poziţia secundă tânărul Rareş Moldovan, iar pe locul al III-a s-a clasat Aurelian David. Participanţii care s-au clasat pe primele trei locuri la fiecare categorie au fost premiaţi de către origanizatori cu premii şi diplome.

La sfârşitul întrecerii, organizatorii au ţinut să mulţumească pe această cale DJST Sălaj, pentru sprijinul acordat în organizarea acestui turneu.           Viorel FARCAŞ

 

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. fan

    29 June 2011 at 21:21

    nu a fost un turneu puternic .a fost de promovare juniori.pacat de cenzura la acest ziar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ALTE SPORTURI