Connect with us

LIGA I

Naționala de minifotbal a României a ajuns în “careul de ași” de la EURO! GALERIE FOTO și VIDEO


Chiar dacă a schimbat liniile, România nu și-a pierdut și strălucirea. Dacă la ediția precedentă a Campionatului European a fost eliminată prematur, reprezentativa noastră de minifotbal arată la ediţia din acest an că mai are potenţial. Câştigătoarea unei grupe în care s-au mai aflat şi campioana en-titre a Europei, Naţionala a defilat în faţa Serbiei în optimi, iar în această seară a depăşit şi Franţa, calificându-se în semifinalele competiţiei! 


În faza grupelor, “tricolorii” au fost neînvinşi, ba chiar au învins Kazasthan, nimeni alta decât campioana en-titre a Europei, câştigând detaşat grupa.

Ai noştri au făcut o figură frumoasă şi în optimi, surclasând Serbia cu scorul de 4 – 1! Joi seara, în direct la Sport.ro, România a repurtat o nouă victorie, de data aceasta în faţa Franţei.

“Cocoşii galici” au fost foarte arţăgoşi şi au luptat pentru o victorie, dar ei au uitat probabil că România are cel mai bun palmares în minifotbalul de pe bătrânul continent, cu şase titluri europene!

Experienţa “tricolorilor” a fost decisivă şi noua echipă a Naţionalei poate continua rezultatele notabile din ultimii ani. Astfel, având o defensivă organizată, România a bifat încă un meci fără gol primit. În avanposturi, Mircea Popa a realizat un gol senzaţional, cu care ar putea câştiga şi un top al celor mai frumoase reuşite de la Europenele din Cehia.

Acest gol a cântărit foarte mult, de fapt el este puntea către semifinale! Altfel spus, ai noştri au intrat în “careul de aşi”, iar vineri se vor duela cu reprezentativa ţării gazde pentru un loc în finala mare, după ce cehii au trecut în sferturi de reprezentativa ţării Bosnia & Herţegovina.

Adversara României din semifinale este una redutabilă, Cehia fiind considerată de specialişti ca una dintre favorititele competiţiei. Jocul va avea loc vineri seara, de la ora 22.00, şi va fi transmis în direct de postul Sport.ro.

În cealaltă semifinală, se vor duela Rusia și Ungaria (vineri, ora 20.30).

 


România – Franţa 1 – 0 (1 – 0)

A marcat: Mircea Popa (min. 7)

România: Ștefan Leu – Toma Vincene, George Călugăreanu, Marian Boieșan, Radu Burciu, Mircea Popa, Gabriel Tănase, Claudiu Vlad, Bogdan Bobe și Eugen Vlad. Rezerve neutilizate: Răzvan Eftimie, Ionuț Chirică, Constantin Chiripuș, Costin Pușcă și Alexandru Constantin. Antrenor: Cristian Lupu. Director tehnic: Dan Cojocaru. Conducător de delegație: Ioan Onicaș


 

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in LIGA I