Connect with us

ALTE SPORTURI

Juniorul Rareş Moldovan a obţinut locul II la seniori

La finele săptămânii s-a desfăşurat Cupa Onix la şah, competiţie organizată de Clubul Onix în colaborare cu Direcţia Judeţeană pentru sport şi Asociaţia Judeţeană de Şah Sălaj. Turneul s-a desfăşurat la Baza Onix Traian şi a fost destinat seniorilor şi juniorilor, desfăşurându-se şapte runde în sistem elveţian.

Una dintre evoluţiile surprinzătoare a avut-o tânărul Rareş Moldovan, care a reuşit să se claseze pe poziţia secundă la seniori. Erdodi Gabor a reuşit să câştige concursul la seniori, urmat pe locul second de Rareş Moldovan, iar pe ulima treaptă a podiumului fiind Aurelian David. La juniori, locul unu a fost ocupat de Balint Tibor, urmat de Simina Pop pe locul al doilea şi de Codrin Diac pe locul trei. Participanţi care au reuşit clasarea pe unul dintre primele trei locuri la fiecare categorie au fost premiaţi de către organizatori cu premii şi cupe.

După încheierea competiţiei, organizatorii concursului au ţinut să mulţumească Direcţiei Judeţene de Sport Sălaj, pentru sprijinul acordat.

 

loading...
Loading...
5 Comments

5 Comments

 1. casandra

  28 June 2011 at 5:12

  participare foarte slaba si calitatea idem.

 2. eross

  28 June 2011 at 5:14

  cum au multumit?a fost directoru de la tineret acolo?in anunt era turneu open nu era vorba de juniori seniori?

 3. sahist

  28 June 2011 at 13:07

  sunt de parere ca e bine ca cineva s-a gandit sa reinvie sahul in salaj orice lucru are un inceput ,sunt sigur ca vor urma competii foarte bune de sah pe viitor felicitari celor care au participat sambata eu am fost multumit doar pt faptul ca am putut sa joc cu oameni cu experienta asa ca haideti sa nu fim rautaciosi

 4. gica

  28 June 2011 at 13:20

  asa-i la noi in Romania ; unii nu sunt in stare sa faca nimic dar de criticat ….critica pe toata lumea (mai putin pe ei ! )

 5. szenkyraly jolty

  29 June 2011 at 21:23

  intotdeauna se poate mai bine!cand ai pita cutit si cine sa taie e usor!parca urmareste cineva ce scrii!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ALTE SPORTURI