Connect with us

Pescuit și Vânătoare

Sălăjeanul Adrian Farkas a câştigat prima etapă a campionatului AGVPS România! GALERIE FOTO


Experimentatul pescar a fost într-o formă bună în runda inaugurală şi a obţinut primul loc după o manşă secundă foarte bună


 

Vineri şi sâmbătă s-a desfăşurat prima etapă a campionatului AGVPS România, în două manşe. Etapa inaugurală a fost găzduită în judeţul nostru, pe lacul Vîrşolţ. Cei mai buni pescari la staţionar, categoria seniori au avut şansa să se întreacă într-un concurs oficial, după o lungă perioadă de aşteptare, din cauza perioadei de prohibiţie.

Astfel, la data de 9 iunie, pe lacul Vîrşolţ s-au adunat toţi cei dornici pentru a se “lupta” pentru primul loc în etapa inaugurală şi pentru a păşi cu dreptul în campionatul naţional.

Un număr impresionant de pescari s-au înscris pe foaia de concurs. Astfel, 42 de pescari au început vineri dimineaţa, la ora 9:00 să-şi lanseze undiţele, în speranţă că vor avea “firul întins”.

Cel mai bine a început concursul Benzar Zsolt, cel care după prima manşă de concurs a reuşit să adune o cantitate de 11,661 de kilograme şi s-a clasat pe primul loc. Pe locul secund, după prima manşă a fost zălăuanul Adrian Farkas cu 11,568 de kilograme.

În dimineaţa zilei de 10 iunie, la ora 9.30 a debutat şi manşa secundă, o manşă cu mult noroc pentru Adrian Farkas şi judeţul Sălaj. Zălăuanul a fost într-o formă foarte bună şi a reuşit să treacă pe primul loc, contabilizând în final 23,950 de kilograme. Pe locul doi a venit Benzar Zsolt cu 21,456, iar podiumul a fost completat de Koszorus Botond, cel care a adunat în total 20,365 kg de peşte.

Astfel, marele câştigător al primei etape şi cel care păşeşte cu dreptul în campionatul AGVPS România este chiar sălăjeanul nostru, Adrian Farkas.

 

Sursa foto: Veronica Ispas

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Pescuit și Vânătoare