Connect with us

ALTE SPORTURI

Sergiu Maxim şi Daniel Bota, medaliaţi cu bronz!

Lupte libere: Campionatul Naţional de cadeţi.

În aceste zile a avut loc la Mangalia, Finala Campionatului Naţional de cadeţi. CSM Zalău a fost reprezentat în această competiţie de şapte sportivi. Aceştia au reuşit şi de data aceasta să obţină două medalii de bronz prin Sergiu Maxim (46 de kg) şi Daniel Bota (69 de kg.). Luptătorii puteau să obţină o medalie mai strălucitoare, însă de fiecare dată au fost învinşi de adversari foarte buni, care la finalul competiţiei au urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului.

“A fost o competiţie extrem de dificilă, la fiecare categorie au participat un număr foarte mare de sportivi. Medaliile au fost obţinute prin multă muncă şi de aceea doresc să îmi felicit toţi elevii care s-au comportat exemplar pe tot parcursul întrecerii. Desigur, puteam să obţinem mai mult, însă de fiecare dată am avut şi un oarecare ghinion la tragerea la sorţi, în semifinale, sportivii noştri fiind învinşi de câştigătorii competiţiei”, a declarat Gheorghe Panc. O altă comportare bună au avut-o Alex Mercea şi Raul Fărcaş, aceştia reuşind să se claseze pe locul V la categoria de vârstă la care au participat.

CSM Zalău a făcut contestaţie, deoarece în semifinală, Sergiu Maxim a fost învins de către un luptător de la Steaua Bucureşti care este născut în 1993. “Am depus contestaţie, deoarece sportivul nostru a fost învins de un luptător care era născut în 1993 şi practic nu avea drept de a evolua în această competiţie. Acum aşteptăm decizia Federaţiei, iar dacă vom avea dreptate se va mai organiza o luptă pentru selecţia la Campionatul European”, a completat antrenorul Clubului Sportiv Municipal.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ALTE SPORTURI