Connect with us

DIVERSE

Rapid Jibou a câștigat faza județeană a Cupei României. GALERIE FOTO şi VIDEO

În finala cu Unirea Mirșid ce a avut loc la Șimleu, gruparea de pe Someș s-a impus cu 3 – 0 marcând toate cele trei goluri în ultimele 25 de minute


 

Într-un sezon în care atât Unirea Mirșid, cât și Rapid Jibou și-au propus titlul de campioană, cele două grupări au trebuit să se mulțumească cu clasări pe podium, după ce primul loc a fost adjudecat de Dumbrava Gâlgău. Ambele grupări au avut ocazia să mai salveze ceva din acest sezon duminică, când pe Stadionul ”Măgura” din Șimleu Silvaniei a avut loc finala fazei județene a Cupei României

 

În fața unei asistențe destul de numeroase, cele două formații nu au oferit prea mult spectacol în prima repriză, astfel că ocaziile clare au lipsit cu desăvârșire.  Pe final de repriză, Unirea Mirșid parcă a fost mai insistentă și a dus mai mult mingea spre careul lui Adrian Noțigan, dar la cabine s-a intrat cu 0 – 0, după ce în minutul 43, Maior Istvan a marcat, dar de la margine a venit semnalizarea de ofsaid a asistentului Florin Ciobanu.

La reluare, jocul a devenit mai animat, iar în minutul 55, Ciprian Pavel putea deschide scorul, însă lobul său s-a dus puțin peste poartă. Odată cu trecerea timpului, condiția fizică la jucătorii de la Mirșid a lăsat de dorit, iar de prin minutul 60, Rapid Jibou a fost echipa care a fost la conducerea jocului.

În minutu 65, Dan Zaharie a reușit să deschidă scorul cu un șut din careu, mingea lovind bara înainte să intre în plasă. Același jucător putea face 2 – 0, 10 minute mai târziu, dar a ratat o ocazie mare din fața porții, după o pasă primită de la Alex Turcu.

Ultimele 10 minute au devenit tensionate, iar nervozitatea a atins cote mari în tabăra Mirșidului. Echipa antrenată de Marius Cozma putea rămâne liniștit în 10 oameni în minutul 80, când Flore Pop l-a călcat cu intenție pe Andrei Teglaș, dar ”centralul” David Sacota doar l-a avertizat pe jucătorul de la Mirșid. Și Ionuț Blaga putea vedea roșu, după ce a lovit cu mingea un adversar, dar până la urmă s-a jucat 11 contra 11 până la final.

În ultimele minute, trofeul Cupei României a fost securizat de către Rapid Jibou, care a făcut 2 – 0 în minutul 87, prin Marius Haiduc, cel care a marcat din careu, după o respingere a portarului Ionuț Spătărelu.

Două minute mai târziu, gruparea de pe Someș a făcut 3 – 0 prin Florin Moldovan, iar Rapid Jibou a pus mâna pe al doilea trofeu județean și va avea dreptul să evolueze în faza națională a Cupei României, unde în prima fază se va duela cu o echipă din Liga a III-a.

 

Rapid Jibou – Unirea Mirșid 3 – 0 (0 – 0)!

Au marcat: Dan Zaharie (65), Marius Haiduc (87) și Florin Moldovan (89)

 

Vom reveni cu mai multe amănunte și cu o galerie foto de la festivitatea de premiere!

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. sorin

    11 June 2017 at 23:02

    Si cand te gandesti ca Jiboul a castigat cu arbitrii….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVERSE