Connect with us

ARTE MARTIALE

Cinci medalii naţionale pentru  CS Seiko Zalău


George Pup s-a încununat campion naţional loa kihon ippon kumite şi aduce prima medalie de aur într-o competiţie de copii pentru Clubul Sportiv Seiko Zalău condus de Călin Marincaş


 

Organizată de Federaţia Română de Karate Tradiţional şi CS Karate Club Galaţi, Finala Campionatului Naţional de Fudokan pentru copii, ediţia a XXVI-a şi Cupa Regelui, ediţia a II-a, au adunat la startul întrecerilor 495 de sportivi de la 49 de cluburi din toată ţara. La startul întrecerilor a fost prezentă şi o delegaţie din judeţul Sălaj formată din aproximativ 30 de karateka legitimaţi la Clubul Sportiv SEIKO Zalău – instructor sensei Călin Marincaş. În faţa unui public numeros, copiii au încercat să dea pe tatami tot ce au avut mai bun în ei, dar nu toţi au reuşit să-şi stăpânească emoţiile şi au comis erori care i-au costat în clasamentul probelor de concurs.

Aflat la prima participare în cadrul unui Campionat Naţional de copii, Clubul Sportiv Seiko Zalău a reuşit să cucerească în cadrul competiţiei de la Galaţi un titlu naţional prin George Pup în cadrul categoriei de vârstă copii 3, o medalie de argint la kata cat. copii 1, precum şi alte trei medalii de bronz (două la cat. copii 1 prin Solyom Szilard (kumite individual şi echipa de kumite, respectiv una la cat. copii 3 prin Matyas David la kihon ippon kumite).

Dacă George Pup a devenit campion naţional şi a fost cel mai bine clasat sportiv al noului club de karate din Zalău, Solyom Szilard a reuşit să urce de două ori pe podium după ce a cucerit bronzul în proba de kumite individual şi argintul la kata echipe.

Ghinioniştii competiţiei au fost Nemeti Zoltan (copii 1) şi Leon Teglaş (copii 4). Cei doi sportivi au ratat podiumul la mustaţă şi au încheiat concursul pe locul 4 în proba de kata la categoriile de vârstă la care au participat.

“A fost un concurs cu un număr mare de participanţi. Din păcate au fost şi câteva greşeli din partea copiilor. Pe de o parte este normal. Sunt copii şi este greu să-şi păstreze concentrarea. Pe de cealaltă parte este şi frustrant deoarece copiii au muncit şi îşi doresc clasări bune, pe podium! Una peste alta consider că rezultatele sunt bune şi nu ne rămâne decât să ne pregătim şi mai mult. Cu perseverenţă şi multă muncă rezultatele o să fie din ce în ce mai bune”, a afirmat Călin Marincaş, antrenorul sportivilor de la CS SEIKO Zalău    

Cele mai bune clasări ale sportivilor de la CS Seiko Zalău în cadrul Camnpionatului Naţional de la Galaţi:

locul 1 – George Pup – kihon ippon kumite (cat. copii 3)

locul 2 – Solyom Szilard, George Gavriluţ, Nemeti Zoltan – kata echipe (cat. copii 1)

locul 3 – Matyas David – kihon ippon kumite (cat. copii 3)

locul 3 – Solyom Szillard – kumite individual (cat. copii 1)

locul 3 – Luca Ardelean, Vamos Robert, Matyas Lucas şi Andrei Florian – kumite echipe (cat. copii 1)

locul 4 – Nemeti Zoltan – kata individual (cat. copii 1)

locul 4 – Leon Teglaş – kata individual (cat. copii 4)

    

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ARTE MARTIALE