Connect with us

Pescuit și Vânătoare

S-a încheiat cu succes o nouă ediţie a Cupei Energo Junior la pescuit! GALERIE FOTO


La cea de-a şasea ediţie a competiţiei desfăşurate în Sălaj au fost prezenţi aproximativ 80 de copii, alături de părinţi sau bunici şi care la final s-au distrat la o mică petrecere


Luni, 5 iunie pe digul lacului Vîrşolţ a avut loc desfăşurarea celei de-a şasea ediţii a Cupei Energo Junior la pescuit. Devenită deja o tradiţie în judeţul nostru, competiţia organizată de Clubul Pescarilor din cadrul AJVPS Sălaj a strâns un număr impresionant de participanţi. Astfel, la start au fost aproximativ 80 de copii, alături de părinţi sau bunici.

La ora 9.00, toţi concurenţii au fost prezenţi la lacul Vîrşolţ, gata de aventură. Cei care s-au aflat la start au primit fiecare câte o găletuţă care conţinea nadă şi viermişori pentru peşti, dar şi câte un suc şi cozonac. După ce fiecare participant şi-a primit „pacheţelul”, toată lumea a început să cânte şi să danseze pentru a speria ploaia care se tot pregătea să vină.

După aproximativ o jumătate de oră, cei prezenţi pe Vîrşolţ au plecat pe pista de concurs, iar fiecare copil s-a aşezat în dreptul tăbliţei cu numărul lui. Alături de copii au fost prezenţi şi susţinători lor, părinţii sau bunicii. Odată ajunşi pe pistă şi cu undiţele pregătite, micii concurenţi au început să şi pescuiască, că doar ăsta a fost scopul principal.

Pescuitul a durat până pe la 11.30. La final, toţi concurenţii au reuşit să prindă peşte şi au obţinut locul 1. De menţionat este faptul că cel mai tânăr concurent a avut vârstă de 2 ani. Concurentul nu a fost însă şi cel mai tânăr prezent pe Vîrşolţ.

După sesiunea de pescuit, concurenţii alături de organizatori au plecat la cabană, acolo unde a început o mică petrecere, acolo unde au fost şi premiaţi copiii.

„Toţi copiii au luat locul 1, deoarece toţi participanţii au reuşit să prindă peşte. Copiii au primit pizza, sucuri, fructe, îngheţată, baloane şi am tot cântat şi dansat, a fost o mică petrecere. Concurenţii au fost premiaţi cu diplome şi tricouri personalizate de Direct Target. Pot spune că totul a fost un succes”, ne-a declarat Veronica Ispas, vicepreşedinte AJVPS Sălaj.

 

Sursa foto: Veronica Ispas

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Pescuit și Vânătoare