Connect with us

CUPA ROMANIEI

Calificările pentru Turneul Naţional se joacă la Zalău!

Federaţia de Minifotbal din România prin Asociaţia Club Sportiv Onix Zalău organizează vineri, 17.06.2011, pe terenul din cadrul Bazei sportive Onix – Traian, trei jocuri de baraj eliminatorii pentru calificarea la Turneul Naţional de la Timişoara (30.06 – 3.07.2011), după următorul program:

Ora 18.00: Fink Fenster Sanislău (Campionatul de minifotbal Union Sport Carei) – Roş Albaştrii (Campionatul Rania Satu Mare)

Ora 19.00: Pandurii Târgu Mureş (Campionatul de Minifotbal Târgu Mureş) – Spital Târnăveni (Campionatul de Minifotbal Târnăveni)

Ora 20.00: Vulturii Dej (Campionatul All Time Sport Cluj-Napoca) – Vulturii Bistriţa (Campionatul Municipal de Minifotbal Bistriţa)

Echipele participante vor prezenta un tabel nominal cu jucătorii care au drept de joc (înscrişi şi pe site-ul oficial al FMR) cu VIZA MEDICALA valabilă. Fiecare jucător va prezenta înainte de joc actul de identitate. Cei care nu respectă aceste cerinţe NU vor avea drept de joc.

Culorile echipamentului de joc vor fi stabilite în prealabil de către organizator, de comun acord cu delegaţii echipelor; 

Jocurile vor fi conduse de arbitri Nicolae Chis Ciure – Gheorghe Ciule, brigada care a oficiat la ultimele trei turnee naţionale şi care va fi prezentă de asemeni şi în acest an, atât la Cupa României de la Sibiu, cât şi la Turneul Naţional de la Timişoara. Ele vor fi supervizate de Ioan Onicaş, vicepreşedinte al Federaţiei de Minifotbal din România;

Organizatorii au achiziţionat pentru jocuri mingi oficiale marca ^JOMA^ care vor fi folosite şi la turneele naţionale din acest an;

Pe durata unei reprize, dacă o echipă comite 7 greşeli, va fi sancţionată cu o lovitura de la 9 metri. Următoarele greşeli (a 8-a, a 9-a etc.) vor fi sancţionate fiecare cu lovituri de la 9 metri. La sfârşitul primei reprize greşelile acumulate se anulează. Greşelile pentru care se acordă lovitura de la 7 metri în timpul jocului, nu se cumulează.

In caz de egalitate dupa timpul regulamentar de joc (2 x 25 minute) se va trece direct la executarea loviturilor de departajare de la 7 metri (câte 5 pentru fiecare echipă).

Conform hotărârilor Comitetului Executiv din luna mai 2011, în situaţia eliminării unui jucător de rezervă sau a unui oficial aflat pe banca de rezerve, echipa respectivă va juca cinci minute cu un jucător mai puţin pe teren. In această situaţie, chiar dacă este vorba de un oficial, arbitrul va arăta cartonaşul roşu pentru a atrage atenţia că echipa trebuie să joace cinci minute cu un jucător mai puţin pe teren. După expirarea celor cinci minute, jucătorul eliminat (sau un alt jucător de rezervă) va putea reintra pe terenul de joc.

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. papp francisc-mures

    18 June 2011 at 23:42

    echupe bune , disciplina totala , teren , organizare si conditii de competitie foarte bune. felicitari d-le Onicas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in CUPA ROMANIEI