Connect with us

VOLEI

Liviu Ciupe: “Românii rămân la echipă”

Campioana Remat Zalău este în plină campanie de transferuri. Conducătorii negociază intens cu jucători valoroşi şi experimentaţi, mai ales se doreşte obţinerea unui nou titlu şi a unui parcurs mai bun decât anul trecut în Liga Campionilor. În ultima vreme am fost obişnuiţi să vorbim doar despre veniri, dar trebuie să aducem în discuţie şi eventualele plecări. Nemeth Szabolcs şi căpitanul din sezonul trecut, Andras Geiger, au confirmat faptul că au oferte avantajoase din străinătate, cărora sunt tentaţi să le dea curs. În ceea ce îi priveşte pe voleibaliştii români din lot, aceştia nu vor pleca, lucru de care ne-a asigurat preşedintele Liviu Ciupe.

 

“Dintre voleibaliştii români, nu va pleca nimeni. Alte transferuri vom face după sosirea noului antrenor, Mariusz Sordyl”, a declarat hotărât Ciupe. Voleibaliştii români din lotul de anul trecut sunt: Vasile Afloarei, Adrian Feher, Dan Borota, Andrei Stoian, Mihai Mărieş, Andrei Laza şi Şerban Paşcan. Nu ar trebui să-i uităm nici pe cei doi juniori, care au primit şi ei medaliile de campioni – Mihai Ciupe şi Adrian Pop. Andrei Laza şi Şerban Paşcan au fost indisponibili pentru finalul sezonului, dar aceştia vor reveni la pregătirile pentru ediţia 2011 – 2012 a Diviziei A1 şi, bineînţeles, pentru Liga Campionilor. Vă reamintim că Remat a mai obţinut semnătura unui voleibalist român de naţională, este vorba despre Răzvan Mihalcea, coleg la lot cu Mihai Mărieş, Dan Borota şi Adrian Feher.

loading...
Loading...
4 Comments

4 Comments

 1. a

  17 June 2011 at 12:44

  ai uitat de birau

 2. vwv

  17 June 2011 at 15:45

  Nici Afloarei nu mai ramane la echipa.

 3. aaa

  17 June 2011 at 18:31

  dar unde merge afloarei?

 4. cineva

  19 June 2011 at 21:10

  Birau a semnat la Constanta.Domnule Onicas cind dai o stire in ziar e bine sa verifici daca e adevarata.Daca ne luap dupa “ziarul” pe care il conduceti avem deja o gramada de jucatori la echipa dar se pare ca induceti cititorii in eroare,si asta de mai multa vreme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in VOLEI